Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Eminem u soudu. Žaluje Apple

Ale pozor, ne snad, že by zlého muže hiphopu někdo zažaloval, naopak, žaluje on, respektive jeho vydavatelství. A obžalovaným je firma Apple za nedovolené nakládání s mistrovými skladbami.

Problém vidí právníci Eminemovy firmy v tom, že si Apple neoprávněným prodáváním skladeb jejich svěřence přes iTunes přišla na slušných 2,5 milionů dolarů. Další žaloba směřuje k firmě Aftermath Records, která disponuje právy na Emovy tracky a která je bez dovolení poskytla k digitálnímu prodeji. Zástupci Apple se hájí, že měli vše ošetřené právě s Aftermath Records.

Chystá se bitva

Krom toho Eminem krátce po vydání netrpělivě očekávané novinky Relapse uchystal slibovaný druhý díl Relapse 2. Nahráno je, momentálně se album míchá. Od prvního dílu se prý sequel bude docela zásadně lišit. „Celkový koncept je založený na pocitech. Na prvním albu jsem chtěl dokázat, že to ještě umím, chtěl jsem ze sebe dostat hodně věcí,“ prozradil rapper.

Dvojka Relapse by měla vyjít během listopadu, přičemž ve stejném termínu se chytá novinka kolegy 50 Centa Before I Self Destruct. Tudíž nás opět čeká bitva rapperů a můžete už teď hádat, kdo bude úspěšnější.

Ještě před několika měsíci by to zřejmě vyhrál Em, jehož Relapse vzbuzovala mnohé naděje. Ale teď, kdo ví... Ohlasy na jedničku nebyly bůhvíjaké, častěji se ozývaly nářky, že se milý Marshall vyčerpal a zaspal dobu. Na druhé straně je to pořád jméno, které za sebou táhne mraky oddaných, kterým je celkem jedno, co miláček na albu předvádí, hlavně když předvádí. A jestli návdavkem urazí pár celebritek, tím lépe. To mu ostatně vždycky šlo nejlíp.

A když uvážíme zmíněnou soudní aféru, i z ní by se dalo leccos vytřískat, ať už přelíčení dopadne jakkoliv. Eminem každopádně škodný nebude.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86