Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Archiv

Narostou Megan Fox chlupy na hrudníku?

Třetí Transformers málem přišli o Megan Fox. Herečku neohrozila schizofrenie ani sebepoškozování, ale hádky s režisérem. Baye nazvala Hitlerem.

Třiadvacetileté rodačce z Tennessee patří nejskloňovanější jméno, když přijde řeč na vizuálně nejžhavější herečky současnosti. Není se co divit, Megan hodně čerpá z image své oblíbenkyně Marilyn Monroe a často se prezentuje jako herečka z žánrů, které ve videopůjčovnách skladují za červeným závěsem.

Ráda mluví o údajné schizofrenii, práskla zálibu v sebepoškozování a přiznává, že kdyby měla zbraň, už by asi dávno zastřelila svého přítele Briana Austina Greena, se kterým je a není od roku 2004.

Ve třetích Transformers mohli diváci přijít o podobný obrázek:

magazin.cz

Bay je na place jako Hitler
Bohužel pro ni totiž postrádá diplomatické nadání. Poté, co se na ni snesla kritika za její (ne)herecký výkon v Transformers, svalila vinu na režiséra Michaela Baye. Řekla, že jeho filmy nedávají prostor hercům, protože se soustředí hlavně na efekty, výbuchy a nekončící akci… Bay se naštval, opětoval palbu a poslal herečku na stránky www.zavřipusu.com.

Mladá hvězdička kontrovala tak, že Bayovy postupy při natáčení přirovnala k Napoleonovi a Hitlerovi. V tom okamžiku reagovali tři anonymní spolupracovníci Michaela Baye, kteří s ním údajně dělají deset let. V otevřeném dopise hájili režiséra a ocenili jeho profesionalitu. Naopak o herečce prohlásili, že je „blbá jak pučtok“ a měla by být ráda, že jí Michael Bay objevil. Nebýt Transformers, nikdo by o ni ani nezavadil.

Narostou Megan chlupy na hrudníku?

V následujících týdnech pak internetem kolovaly spekulace o jejím účinkování ve třetích Transformers, kteří jdou do kin v roce 2011. V produkci prý už rozhodli, že postavu Mikaely nechají zabít v prvních minutách filmu.

Celou aférku nedávno uzavřel sám Michael Bay, když na konci prohlášení ohledně třetího dílu napsal „Megan Fox, vítej zpátky.“ Také ji ovšem upozornil, že natáčení pro ni může mít vedlejší účinky jako nevolnost, závrať, sebevražedné sklony, deprese, mírné ochlupení hrudníku nebo hemeroidy. Měla by se proto poradit s lékařem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 75