Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Method Man / foto: rap-wallpapers.com

Method Man: hiphopové orgie se blíží!

Tohle nesmíte zmeškat!

Již od začátku letošního roku vás Hip Hop Allstars průběžně informuje o Method Manovi, který opět zavítá do naší republiky. Celá akce se pomalu blíží, a tak vám až do jejího začátku budeme postupně odhalovat další podrobnosti k tomuto hiphopovému svátku.

Do svých kalendářů si již nyní můžete zapsat stanovené datum 2. 4. 2010 a místo konání v pražském klubu SaSaZu.

Kapacita klubu je 2000 lidí, a tak všem, kteří se chtějí zúčastnit, doporučujeme zakoupení lístku v předprodeji na www.ticketportal.cz .

Jelikož je tento koncert již zahrnut v novém konceptu Hip Hop Allstars All inclusive, máte možnost si zakoupit dva druhy lístků. 1650 Kč + poplatky – VIP & All inclusive – přístup do VIP prostorů + drinky a jídlo zdarma. Z kapacitních důvodů byl vpuštěn do oběhu pouze limitovaný počet lístků!!!

Ti s vás, kteří nemají zájem o VIP, mohou koupit lístek za 490 Kč + poplatky. Na ty se nevztahuje model VIP & All inclusive. Do prodeje byl vpuštěn také limitovaný počet, a to 1000 kusů, takže neváhejte a nakupujte!

Další informace o výhodách All inclusive čekejte v nejbližší době.

Ti z vás, kteří si již lístek obstarali, mohou již očekávat jen samé nové informace k celému průběhu mejdanu.

Co vás ještě čeká?
Kromě hlavního aktéra večera, Method Mana, se můžete už teď těšit na Dj Mathematics, který celou jeho show bude doprovázet za gramcema. Na stage to příjdou okořenit Streetlife a Cilvaringz.

Předtím než vše propukne, Mad Skill pokřtí svoje nové EP a pozve na stage hosty, kteří celý večer rozjedou. Kromě toho budete moci shlédnout videoprojekci v Mad Skillově režii.

Máte se na co těšit, takže nezapomeňte kontrolovat stránky hiphopallstars.cz a skoop.cz, kde se budete dovídat novinky k blížícímu se koncertu.

VIP Vstupenka = limitovaný počet kusů za 1650 Kč + poplatky = All Inclusive.
Normální vstupenka = 490 Kč + poplatky.

Vše si můžete koupit v síti prodejen ticketportal  nebo v kamenných prodejnách Queens a Rapublic.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36