Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Metro.co.uk

Rihanna nosí bizarní kostýmy

Kam až zajde jevištní móda?

Zpěvačka Rihanna právě brázdí Evropu s novým turné. Nutno dodat, že upoutala, jelikož její oblečky se ocitly prakticky ve všech bulvárních denících. Proto nezůstaneme pozadu. Směle se dá prohlásit, že její kostýmy si nezadají s provokacemi její kolegyně s uměleckým jménem Lady Gaga.

Tak například tento bychom mohli pojmenovat podle známé pohádkové postavy – Chytré horákyně. Podivný trikot složený jen z úzkých bílých proužků. Ovšem módní balonové rukávy nechybí!

magazin.cz

V jiné částí show zase přišla na pódium v šatech, do jejichž korzetu byly zabudované elektrody. Možná to mělo být futuristické, nám to spíš připadá jako kostým za špatné sci-fi z osmdesátých let.


Za zmínku stojí i další kreace. Body (jak jinak) z elegantního materiálu ovšem celkem na sobě toho moc nemá, tedy skoro nic. To je ovšem doplněné pracovní helmou ve tvaru hlavy Mickeyho Mouse! Vau!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 74