Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Ewa Farna zpívá v řeči Simíků!

Čerstvá zpěvačka roku připravila speciální verzi hitu Boží mlejny melou v jazyce populární počítačové hry The Sims 3.

Ewa Farna nazpívá speciální verzi svého hitu Boží mlejny melou v takzvané „simíkovštině.“ Jde o originální jazyk používaný v aktuálně nejprodávanější počítačové hře na světě - The Sims 3.

Nazpíváním písně v „simlish“ řeči se Ewa zařazuje ke světovým superstar formátu Depeche Mode, Nelly Furtado či Lilly Allen, kteří v minulosti také nazpívali jeden ze svých hitů v jazyce Simíků.

magazin.cz

Ewa je hráč!
Ewa Farna si vybrala skladbu Boží mlejny melou ze svého alba Blíž ke hvězdám. „Jsem velkou fanynkou The Sims,“ říká jedna z nejúspěšnějších tuzemských zpěvaček.

„Hraji ji už několik let a spousta mých kamarádů a fanoušků také. Nazpívání jednoho z mých songů v jazyce „simlish“ je nejen výzva, ale hlavně velká zábava. Doufám, že se tahle hodně netradiční věc bude fanouškům líbit.“

Zahrajte si v klipu
Ke skladbě se připravuje videoklip, na jehož vzniku se budou moci podílet i všichni fanoušci The Sims 3 v České republice.

„Připravujeme unikátní soutěž pro všechny fanoušky The Sims o to, kdo prostřednictvím hry The Sims vytvoří nejvěrnější postavu Ewy. Ta potom sama vybere tu nejlepší, kterou následně použijeme v Ewině  simíkovském videoklipu,“ prozrazuje Slavomir Benko, komunitní manažer The Sims.

magazin.cz

Pokud si chcete trošku zasoutěžit a vyhrát spoustu skvělých cen, tak stači v editoru postav The Sims 3 vytvořit co možná nejpodobnější postavu Ewy, udělat screenshot a poslat jej na e-mail sims.ea@email.cz. Nejlepší dílo, které vybere sama Ewa Farna, bude použito v oficiálním simíkovském videoklipu!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36