Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Drsná reality show: televize dává bomby pod auta!

Irácká televize děsí zdejší celebrity bombami pod autem.

Irácký televizní pořad ve stylu "skryté kamery" přišel s opravdu velmi drsným scénářem. Pracovníci televize totiž začali celebritám schovávat pod auta falešné bomby a natáčet jejich reakce.

Zvláštní smysl pro humor
Vynalézaví producenti přišli i s dalšími zajímavými scénáři. Například na oko zatýkali celebrity a natáčeli, jak se lidé kroutí a hroutí. Pořad televize Al-Baghdadia se zaměřil na známé zpěváky, komiky i další umělce. Jmenuje se "Do Buccy s ním!".

Bucca byla nechvalně známá americká základna s vězením s nejvyšší ostrahou. Až do zrušení v roce 2009 tu byly vězněny tisíce Iráčanů.

Zatýkáme vás!
Účastníci jsou pozváni do studia televizní stanice. Při příjezdu je policisté (najatí herci) důkladně prohledají a vyslechnou. Zatímco čekají, členové produkčního týmu jim do auta schovají falešnou bombu. Ta je pak nalezena a celebrity jsou obviněny z toho, že se chystaly spáchat atentát.

Jak uvádí list New York Times, pořad vyvolal vlnu kritiky. V zemi totiž stále vybuchují opravdové bomby. Některé celebrity byly zážitkem velmi otřeseny, jiné odhalení přijaly s humorem.

"Očekávala jsem, že půjde o skrytou kameru, ale překvapilo mne vojenské vybavení a dobrá úroveň herců. Jsou opravdu dobří," vylíčila herečka Asia Kamalová, jedna z obětí reality show.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5