Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Muži, kteří jsou nevhodní pro trvalý vztah

Každá žena hledá partnera, se kterým by se usadila a založila rodinu. Nalezení toho pravého muže však může být složité. A existují i muži, kteří se pro dlouhodobý vztah vůbec nehodí.

Jen málokterá žena si hned napoprvé najde toho vhodného partnera pro život, který by jí plně vyhovoval a se kterým by měla vztah plný lásky a pohody. Někdy ženy vystřídají více mužů, aby zjistily, jaké vlastnosti jim vlastně u osob opačného pohlaví nevyhovují.

Odborníci na lidské vztahy tvrdí, že díky rozchodům, které sice nemusejí být snadné a příjemné, si každý člověk utváří svou osobnost a uceluje své požadavky.

 

 

Krasavec

Rande s takovým mužem bude plné sexuálního napětí a touhy. Ovšem vztah s krasavcem je rizikový. Muž je často sobecký a sebestředný, zajímá se jenom o svůj vzhled a své pohodlí. To se pak projeví i v oblasti sexu, kdy se muž stará jenom o vlastní uspokojení. Bohužel je s krasavci i mnohdy spojena nevěra. Pokud však žena nehledá nic závazného, jenom pár schůzek, je pro ni tento typ muže vhodný.

magazin.cz

 

Tajnůstkář

Tajnůstkář, to je typ muže, se kterým může být žena jenom v tom případě, kdy nechce žádné závazky. Takový muž není důvěryhodný a často ani věrný. Ve vztahu pak nedokáže být otevřený. A s takovým člověkem žena určitě nechce být celý život.

 

Workoholik

Na první pohled může workoholik působit dobrým dojmem. Je totiž často okouzlující, ambiciózní, solidní a většinou i dobře zajištěný po finanční stránce. Pro někoho je takový muž zkrátka dokonalý. Ovšem workoholik se ženě bude věnovat jenom do té doby, než se v jeho zaměstnání objeví i malý problém, úkol, který je potřeba splnit, nebo nápad, který chce ihned realizovat. Naplánovaná dovolená, romantická večeře, vše musí stranou, práce je pro muže zkrátka důležitější. Takový partner je pak vhodný pak akorát pro ženy workoholičky.

magazin.cz

 

Starý mládenec

Starý mládenec sice může některé ženy svou nezkrotností a nespoutaností. Ale už moc žen si neuvědomuje, že takový muž může velmi snadno odmítnout. Během schůzek se muž k ženě bude sice chovat velmi galantně, ale jakmile přijde řeč na dlouhodobý vztah nebo dokonce založení rodiny, začne muž couvat. Je totiž zvyklý na svobodu. A to starý mládenec nerad mění.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4