Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Znáte všechny odstíny erotické masáže?

Chcete si užít smyslného potěšení, které nabízejí všechny myslitelné doteky trénovaných rukou překrásné masérky? Víte už, jakou slast přináší tantrická masáž s vyvrcholením nebo masáž hráze?

Pokud ne, stačí si vyhradit trochu času, vybrat si salon, pokoj a dívku, která vám vyplní všechna tajná přání, ba i ta, která jste si zatím ani nepředstavovali.

Klasika je klasika

Přepychový zážitek a uvolnění po náročném dni může nabídnout již klasická tantrická masáž bez vyvrcholení, která vám pomůže nastřádat touhu a energii pro vaše další aktivity. Kromě známé tantrické masáže salony nabízejí i jiné druhy masáží, jiný druh zážitků . Tradiční japonská nuru masáž se neobejde bez použití speciálního gelu. Obdobou nuru masáže je mýdlová masáž, při které si užijete doteky nejen masérčiných rukou, ta se vás dotýká celým tělem.

Tantrická masáž s vyvrcholením

Teorii tantry již máte v malíku. Duchovní aspekty tantry jste kdysi tajně studovali pod peřinou. To ale k skutečné extázi nestačí. Té dosáhnete až při splynutí duše a těla pod taktovkou elektrizujících doteků skutečné bohyně, která vám představí, jak vypadá tantrická masáž s vyvrcholením. Mezi doplňkové služby patří i lap dance, který na přání bývá zařazen před samotnou masáž jako dráždivá předehra.

Potěšení nejen pro jednoho

Erotická masáž není jen záležitost pro muže. Chcete překvapit svou druhou polovičku netradičním dárkem? Využijte masáží určených pro páry. Masérka nebo masérky mohou namísto nahoty na přání zvolit pouze dráždivé prádélko, které umocní intimní atmosféru a zároveň neurazí konzervativnější partnerku. Solidní salony navíc nenabízejí služby orálního ani klasického sexu. Když se k tomu připočte luxusní provoněné prostředí a hudba navozující uvolnění, roztaje pod hřejivými doteky masáže nejedna žena.

K tomuto článku není otevřena diskuze