Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
sex / foto: shutterstock

Bizarní erotické pomůcky: Objevte vaše skryté sexuální touhy

Když se vysloví magický výraz sex, v podstatě každému člověku se objeví jiskry v očích! Jen málokdo je natolik chladný, že s ním tato přirozená lidská činnost nic nedělá.

Když se vysloví magický výraz sex, v podstatě každému člověku se objeví jiskry v očích! Jen málokdo je natolik chladný, že s ním tato přirozená lidská činnost nic nedělá. Touha přece nemusí být až tak velký zázrak. Pravda je ale taková, že po čase zejména u stejného páru může dojít k jistému ochladnutí vztahu, které je ale třeba dáno i stále stejným a fádním milováním. Zažít nové dobrodružství, a to klidně i bez partnera nebo partnerky lze velmi jednoduše. Stačí si pořídit nějakou zajímavou a na první pohled možná trochu bizarní hračku. Nevíte jakou? Nevadí. V následujících řádcích vám několik takovýchto pomocníků představíme a můžete se vsadit, že se ani s jedním z nich nudit rozhodně nebudete.

Speciální sexuální hračky mají úspěch

Nevíte, jaké bizarní sexuální pomůcky jsou dnes oblíbené? Pak vám nabízíme následující žebříček, který leccos prozradí.

1. Minipumpička na bradavky a klitoris

Kapesní minipumpička na bradavky umí stimulovat jak oblast bradavek, tak i klitorisu.

Minipumpička
Minipumpička

2. Pás cudnosti na muže

Pořádný pás cudnosti pro muže vašeho partnera rozhodně připraví, že po vás bude toužit ještě více a prosit vás o sex. Dráždit jej můžete ještě striptýzem. 

Pás (nebo spíše klec) cudnosti pro muže
Pás (nebo spíše klec) cudnosti pro muže

3. Anální háky

Příjemnou anální slast nabídnou anální háky pro muže. 

Anální háky s kuličkami
Anální háky s kuličkami

4. Rozevírače úst

Orální uspokojení mohou skvěle oživit rozevírače úst.

Rozevírač úst
Rozevírač úst

5. Zvětšovací návleky na penis

Větší penis může znamenat i kvalitnější sex. Zajistit jej mohou super realistické zvětšovací návleky penisu.

Návleky na penis
Návleky na penis

Vyberte si diskrétně přímo v eshopu

Máte strach, že by se o vašich nemravných představách někdo dozvěděl? Nemusíte! Nakupte si bizarní erotické pomůcky přímo online ve specializovaném internetovém obchodě sexshopp.cz. Na výběr tady máte nejen zmiňované hračky, ale třeba i dilatátory, umělé vagíny, zadky a další zboží. Fantazii se meze ani v sexu klást v žádném případě nemohou!

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze