Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

10 tipů na zaručené kopačky od kluka

Zažíváte ve vztahu s partnerem dlouhodobou krizi, ve které už jsou lepší zítřky v nedohlednu? Jste zadaná, ale poznala jste někoho, s kým byste si svou budoucnost dokázala představit o hodně živěji?

Pokud se nacházíte ve fázi, kdy spolu setrváváte jen ze zvyku nebo proto, abyste nebyla sama, přitom už vás to nebaví, je řešení jednoduché. Musíte se rozejít. Pokud nevíte jak a nechcete ho ranit, není nic jednoduššího než se začít chovat tak, abyste do pár dnů dostala kopačky vy od něj! Jak na to?

 

1. Neustále se točte před zrcadlem s poznámkami na svůj neskutečně velký zadek, špeky na břichu, krátké nohy, malá prsa apod.

Proč? Tyhle typicky ženské řeči jsou pro mužské uši obzvlášť protivné, protože většina z nich cítí povinnost vám říkat, že to není pravda, že se mu líbíte přesně taková, jaká jste a další a další řečičky. Ale brzy ho to přestane bavit a navíc se mu po nějaké době opravdu ten zadek začne zdát nějaký větší, břicho špekatější... sugesce dělá divy.

 

2. Flirtujte s jeho kamarády a žvaňte nesmysly

Když budete kamarádům sdělovat informace typu: "Včera jsme se dívali na Město andělů, to byste nevěřili, jak Honza dokáže být citlivý, probulil půlku filmu." Nebo něco ve stylu: "Honza umí vážně skvěle běhat, třeba naposledy jak utekl tomu chlápkovi z hospody, co ho chtěl zbít." Proč? Snad ani není třeba vysvětlovat. Prostě všechno, co by mohlo narušit jeho neotřesitelnou pozici mezi kamarády vám dlouho nezapomene.

 

3. Přestavte mu celý byt

Do skříní ukliďte jeho milované hračky a na poličky místo nich vystavte všechny dárky, které kdy dostal od vás a na zdi pověste společné nebo jen vaše fotky s odůvodněním, že takhle je to přece o hodně hezčí. Proč? Tohle ho slušně vytočí. Nejen, že si hrajete na paní domu, ale hlavně jste si dovolila sáhnout na jeho věci, které má často spojené s dětstvím (modely vláčků, letadel a aut, sbírka kartiček hokejistů NHL nebo čehokoli jiného, nejrůznější kutilské kousky z jeho dílny apod.).

 

A v neposlední řadě se mu neustále věšíte na krk, že už ani doma si od vás neodpočine, aniž by se musel dívat na váš portrét na stěně nebo plyšového medvěda nad postelí, kterého od vás dostal k narozeninám.

 

4. Kritizujte jeho maminku nebo další členy rodiny, kteří jsou pro něj hodně důležití

Proč? Naprostá většina mužů jsou tak trochu mamánci a pokud si poněkolikáté dovolíte vypustit z úst negativní narážku na adresu jeho rodiny, rychle s vámi vymete.

 

5. Všechno měňte na poslední chvíli

Přesunujte schůzky, zrušte rezervaci v restauraci, choďte všude minimálně o dvacet minut později, na všechno mějte tisíce hloupých výmluv... přičemž mezi nejspolehlivější patří odůvodnění, že vám došla řasenka, tak jste si ji ještě honem musela běžet koupit, ale neměli vaší značku, takže jste bezradná obíhala všechny drogerie v okolí než jste ji konečně sehnala.

Proč? S extrémně nespolehlivým a zbrklým člověkem se nedá dlouho vydržet, navíc pokud přijde opakovaně s podobnou "omluvou" za dlouhé čekání.

 

6. Pořád mu něco vyčítejte

Může to být cokoliv: nepořádek, nedostatek pozornosti vám věnované, špatné přátele, moc času stráveného v práci, jeho vousy, které vám pokaždé rozškrábou pleť, ale i úplné prkotiny... Proč? Koho by to bavilo v jednom kuse poslouchat? Navíc si uvědomí, že čím déle s vámi bude, tím to bude jen horší.

 

7. Přestaňte se o sebe starat a dbát o svůj zevnějšek v jeho přítomnosti.

Naopak do školy, do práce a mezi své známé si na sobě dejte záležet jako obvykle. Proč? Bude mu připadat, že on už vám za nějaké to krášlení nestojí, že vám nezáleží na tom, jestli se mu budete líbit.

 

8. Podezřele často podnikejte dámské jízdy nebo kávičky s kamarády.

A věnujte tomu i čas, který byste jinak mohli trávit spolu s přítelem. Proč? Nebude středem vašeho zájmu a veškerého dění. Začne mít podezření, nakonec ho to přestane bavit úplně a uraženě si začne hledat takovou slečnu, která mu dopřeje víc pozornosti a rozmazlování.

 

9. Tlačte na něj.

Ptejte se na společnou budoucnost, kdy by se asi tak rád usadil. Jestli přemýšlel o tom, kdy je správný čas se oženit a mít děti... Proč? Tohle zaručeně vyděsí každého muže, který si chce ještě nějakou dobu užívat mládeneckého života. Dříve nebo později začne couvat.

 
10. A třešnička na dortu

 

Dlouhodobě odmítejte jeho návrhy, nechuť k sexu bude poslední kapkou… Proč? Ale no tak... :-)

 

To byl tedy on. Zítra si povíme, jak snadno dostat kopačky od ní.

Dostali už jste kopačky?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 410