Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy žena / foto: shutterstock

Zábava v době karantény

Zavřená divadla, kavárny a fitness centra. Kamarádky, které nemůžeme vídat jinak než na videochatu… Sociální odloučení, kterému jsme momentálně vystaveni, na každého dopadá jinak. Nejhůř ho pravděpodobně snášejí rodiče – zvlášť samoživitelé.

Nejlépe současnou dobu podle posledních výzkumů snášejí singl lidé, kteří si umí života užívat za všech okolností – a hlavně doma nemají partnera, se kterým by mohla po čase vzniknout těžká ponorka.

Jak si v karanténě poradit s partnerem i o samotě a zabavit se tak, že na všechna svá trápení zapomenete? Stačí si pořídit vhodné hračky. A právě s jejich výběrem vám dnes pomůžeme.

Hrátky pro osamocené ženy

Jednou ze skupin, které nuda ohrožuje nejvíce, jsou osamocené ženy. Zvlášť takové, které v domácí karanténě nemohou vykonávat svou práci z domova.

Masérky, prodavačky v malých obchodech i mnoho dalších…

A právě tyto ženy potřebují největší rozptýlení. Chcete udělat radost sobě či nějaké své blízké osobě, která zůstala osamocená doma a nesnáší to příliš dobře?

Pro takové případy je ideální pomůckou klasický vibrátor

Ještě větší rozptýlení však dovede většině žen přinést Satisfyer neboli podtlakový vibrátor. Jedná se o hračku, se kterou se žena rozhodně nudit nezačne.

Se  Satisfyerem totiž můžete strávit třeba celý den, dokud samým vyčerpáním neusnete. Rozhodně se dá říct, že už se vám po práci ani po společnosti moc stýskat nebude…

Pro zpestření můžete přihodit také svíticí pomůcku s přísavkou. Ideální použití je třeba v koupelně. Tato pomůcka je vhodná hlavně pro ženy, kterým chybí pocit skutečného doteku.

Máte partnera trochu z ruky? Zkuste sex na dálku s chytrými pomůckami

Zůstali jste v karanténě oddělené od partnera? Jedná se o nepříjemnou situaci, která má však v dnešní době rovnou několik řešení.

Dnes už nemusíte být s partnerem omezené pouze na erotické zprávy či telefony. Sex na dálku si můžete zpříjemnit i hračkami, které jsou přímo pro podobné případy navržené. Pomocí chytrých vibrátorů či vibračních vajíček bude váš orgasmus v rukou partnera, i když je třeba na druhé straně planety…

Bezpečí na prvním místě

Když už budete nakupovat pomůcky pro osamocené chvíle, nezapomeňte ani na bezpečnost. Sexshopík nabízí kromě erotických pomůcek také bavlněné roušky, respirátory i dezinfekční spreje a gely, které si poradí s každým virem i bakterií…

Zábava v době karantény

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!