Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rozchod a vztek / foto: shutterstock

Jak po rozchodu dostat z hlavy expartnera co nejdříve

Rozešli jste se a na expartnera pořád musíte myslet? Stýská se vám? Máte najednou pocit samoty, i když jste obklopeni lidmi? Dostaňte ho rychle z hlavy.

Rozchod bolí

Pokud se partneři rozejdou po vzájemné dohodě, je to snadné. Ovšem problém nastává v momentě, kdy jedna ze stran toho druhého pořád miluje. Rozchod může přijít kvůli někomu třetímu, ale i třeba jen pro rozdílné povahy, pohledy na vztah. To potom většinou bývá jeden z partnerů zraněný.

Rozchod
Rozchod – Zdroj: Shutterstock.com

Sejde z očí, sejde z mysli

Sejde z očí, sejde z mysli je známé pořekadlo a ono na tom něco je. Pokud expartnera nebudete vídat, nebudete s ním v kontaktu, přejde vás ta bolest nad rozchodem rychleji. Dobré tedy bude, fotky, na kterých je váš bývalý miláček, někam založit.

Zapomeňte na jeho profil na sociálních sítích

Zrovna tak vám doporučuji zapomenout na sledování svého ex na sociálních sítích. Facebook nebo Instagram a fotky na nich mohou zapůsobit jako sůl v ráně. Pokud si váš bývalý partner přidá na svůj profil foto s novou láskou, zasáhne vás to, jako kdyby vám někdo přejel po srdci nožem. Když budete mít tendence zjišťovat, jak se má, jestli třeba náhodou nelituje toho, že se s vámi rozešel, zjistíte nejspíš, že nejen nelituje. Navíc se chová tak, jako kdybyste ani v jeho životě neexistovala, a to bolí. On se přes konec vašeho vztahu přenesl, jde dál a vy byste to měla udělat také. Čím dříve to dokážete přijmout, tím dříve se vám uleví a ta bolest po ztrátě milovaného člověka se začne zmenšovat.

Sociální sítě
Sociální sítě – Zdroj: Shutterstock.com

Udělejte radost sama sobě, usmívejte se

Když budete ignorovat výše uvedené, bude to o poznání lepší. Zkuste si třeba udělat něčím radost. Kupte si nějakou parádu, běžte se projít. A usmívejte se. Pokud sama v sobě dokážete naladit zbytek dobré nálady, pomůže to nejen vám, ale zcela jistě si toho všimne i vaše okolí. Pozitivně naladění lidé jsou pro ostatní přitažlivější a co vy víte, třeba brzy potkáte někoho nového, díky kterému pochopíte, že jste vlastně nepřišli o nic , co by stálo za to trápení.

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/rozchod-rozvod-vztahy-laska.A200915_194245_ona-vztahy_abr

 

 

 

Jak po rozchodu dostat z hlavy expartnera co nejdříve

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!