Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Problémy ve vztahu / foto: shutterstock

4 tipy, jak oddálit předčasné vyvrcholení

Věděli jste, že průměrný pohlavní styk trvá 3-17 minut? Bohužel v mnoha vztazích by i za tři minuty byli nadšení. Holt, předčasná ejakulace umí intimní okamžik pořádně zkazit. Naštěstí existují způsoby, jak jí zabránit.

Předčasná ejakulace není problém, který by trápil muže konkrétního věku. Problém může zničit milostný vztah, ať už se nachází v nejlepších letech, nebo se teprve stává sexuálně aktivním. Jak ale bylo zmíněno, možností, jak dostat vyvrcholení pod kontrolu, je hned několik. Stačí třeba pravidelně trénovat.

Postelové problémy
Postelové problémy – Zdroj: Shutterstock.com

Trénink dělá mistry

Stejně jako v mnoha jiných oblastech, i zde platí, že trénink dělá mistry. Abyste se vyhnuli předčasné ejakulaci během hezkého večera s partnerkou, vyplatí se masturbovat každý den alespoň půl hodiny. Pokud pociťujete, že se vyvrcholení blíží, přestaňte a zůstaňte chvíli v klidu. K potěšení musí dojít až na konci “cvičení”.

Partnerka má v posteli přednost

Co bývá na vině neuspokojivého sexu? Většinou to, že muž dojde k vyvrcholení daleko rychleji než žena. Holt, i v tomto směru si mnohé zástupkyně něžného pohlaví dávají pořádně na čas. Proto abyste dosáhli onoho potěšení společně, věnujte se nejdříve partnerce, pokud víte, že u vás není ejakulace problémem.

Vzájemné porozumění
Vzájemné porozumění – Zdroj: Shutterstock.com

Orální stimulaci má řada žen v oblibě a když se při ní zaměříte na její klitoris, orgasmu se jí podaří dosáhnout ve stejný moment jako vám.

Sex na programu dne

Dokonce bylo zjištěno, že řešením problému, kvůli kterému skomírá sexuální život mezi partnery, může být častější sex. V tomto kontextu ho lze brát za trénink, který, jak již bylo zmíněno, dělá z muže hotového mistra v posteli. Když zařadíte pohlavní styk na program dne, rázem dojde k jeho prodloužení, a to díky sladění se s partnerkou i tomu, že zjistíte, jak se u vás blížící se ejakulace projevuje.

Chce to změnu polohy

V neposledním případě může pomoct pouhá změna polohy. Existují totiž takové, při kterých pánové prakticky nemají šanci dojít k vyvrcholení. Ovšem partnerka – ta se při nich dokáže naprosto uvolnit a vzrušit.

 

Zdroj:

https://www.vimax.cz/10-zarucenych-tipu-oddaleni-ejakulace/

4 tipy, jak oddálit předčasné vyvrcholení

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!