Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Krypto-žena / foto: shutterstock

Mít doma nymfomanku je splněným snem, nebo velkým průšvihem?

Nymfomanie je vlastně synonymum pro hypersexualitu. A ač je snem mnoha mužů seznámit se s nymfomankou, může to být kolikrát problém pro obě strany.

Nymfomanka je snem leckterého muže, ovšem všeho moc škodí

Nymfomanka je žena, u které je sexuální touha větší, než je obvyklé. Mnohem větší. Dříve byla nymfomanie i lékařská diagnóza, dnes je to spíše už jen označení. Nicméně muži touží narazit ve svém životě na nymfomanku. Představa toho, že po nich jejich vyvolená bude chtít sex každý den, ideálně i několikrát denně, je pro muže více než lákavá. Ono to není tak jednoduché. Jistě, určitý čas je to vzrušující. Nymfomance síla na nové a nové sexuální uspokojení nedochází. Naopak, její chtíč se často ještě stupňuje. Muž oproti tomu po jisté době začne pociťovat fyzické vyčerpání. Často i emocionální.

Vysílený muž
Vysílený muž – Zdroj: Shutterstock.com

Nymfomanky nemají lehký život

Podstatou nymfomanie je jakási neukojitelná chuť po sexuálním uspokojení. Jenže nymfomanky prakticky nikdy nemají dost. Zžírá je pocit neuspokojení. Jsou hnány chtíčem, a pokud partner doma už potřebuje alespoň chvíli pauzu, jdou prostě, za tím co potřebují, jinam. A v tom je asi největší kámen úrazu. Některé ženy mají sex jako drogu, a když se jim nedostane v partnerském s svazku, tak prostě využijí příležitosti někde jinde.

Nymfomanka na chatu
Nymfomanka na chatu – Zdroj: Shutterstock.com

Některé ženy se s tím snaží takzvaně bojovat, ale je to většinou boj zcela marný. Potlačí v sobě nadstandardní chutě a spokojí se s tím, co mají doma. Některé ženy vyhledají i odbornou pomoc, kde se podrobí psychoanalýze. Při zjištění nadměrné produkce hormonů je jim následně předepsaná hormonální léčba. Někdy nepomůže ani to.

Nymfomanka jednoduše řečeno nemá lehký život a její partner také ne. I když může být nejprve nadšený z ženy, která nikdy nemá po sexuální stránce dost, všeho moc škodí.

 

Zdroj:

https://kdojeto.superia.cz/poruchy/nymfomanka.php

Mít doma nymfomanku je splněným snem, nebo velkým průšvihem?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!