Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vězení / foto: shutterstock

Proč jsou vrazi milováni a obdivováni

Sériový vrah nebo vražedkyně by měli být zavřeni a zapomenuti. Jenže se najde poměrně mnoho žen, co vrahy obdivují, mnohdy dokonce milují.

Zrovna tak mnohé vražedkyně dostávají od mužů zamilované dopisy a nabídky k sňatku. Jak je možné, že vznikne takováto zvrhlá láska?

Proč je někdo schopen zamilovat se do vražedného monstra?

Lidské vědomí a psychika sama o sobě je značně neprobádaná oblast a říct s určitostí, proč je sériový vrah za mřížemi pro některé ženy miláček číslo jedna, je poměrně složité. Ve valné většině případů se jedná o ženy, které neměly úplně jednoduché dětství a mnohdy byly v raném věku zneužívány nebo týrány. Ženy, které se uvnitř sebe sama cítí osamocené a nešťastné. Mezi ženami, které propadly rádoby kouzlu některého ze sériových vrahů, najdeme obyčejné dělnice, ženy se základním vzděláním, ale i právničky, lékařky, ženy s vysokoškolským diplomem. Chtělo by se říct, že láska si nevybírá, ale tady se ve své podstatě pravá láska moc najít nedá. Hovoříme zde spíše o jakémsi fanatismu. Někdy se jedná vyloženě až o posedlost a až chorobnou citovou vázanost vůči vrahovi.

Takovýmto velkým miláčkem byl svého času jeden z nejhorších sériových vrahů Ted Bundy. Milovalo ho mnoho žen, dostával do vězení milostné dopisy i nabídky k sňatku a mnoho z těchto žen nikdy neuvěřilo v jeho vinu.

Láska vraždu přenáší?
Láska vraždu přenáší? – Zdroj: Shutterstock.com

I ženy za mřížemi mají své obdivovatele a milovníky

Například taková Jody Arias, žena, která zastřelila, podřízla a téměř třicetkrát bodla svého ex-přítele. Zřejmě ze žárlivosti, posedlosti a vlastně i z nemocné lásky. Žena, která je pro mnoho mužů tam venku atraktivní a přitažlivá a chtěli by si ji vzít. Dostává nabídky k sňatku a přitom je odsouzena na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění. Tak proč by si ji nějaký muž chtěl vzít?

Těžko říct, ale stejně tak jak je z pohledu příbuzných zavražděného zrůda, tak je pro mnoho mužů anděl, kterého by chtěli mít jen pro sebe.

Co je na vraždě přitažlivého?
Co je na vraždě přitažlivého? – Zdroj: Shutterstock.com

Proč to tak je a je to nebezpečné?

Proč to tak je, to se pořádně neví, ani psychologové nemají pro tyto city k sériovým vrahům jednotné vysvětlení. Sociopati zkrátka k sobě někoho přitahují . A jestli je to nebezpečné? Jak se to vezme. Na sociálních sítích se zakládají fankluby vrahů, píše se jim do věznic, nabízejí se jim sňatky, ale také se jim platí právníci ve snaze je dostat z kriminálu. V těch nejhorších případech se již stalo, že některá poblázněná fanynka sériového vraha, ve snaze potěšit svého zavřeného miláčka, spáchala hrdelní zločin tak, aby vzbudila pochybnosti o jeho vině.

 

Zdroj:

https://globe24.cz/revue/62733-nejbrutalnejsi-seriovi-vrazi-sveta-lidem-se-hnusi-zaroven-ale-budi-mimoradny-zajem

Proč jsou vrazi milováni a obdivování

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!