Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Seznamka / foto: shutterstock

Jak zaujmout na online seznamce ty správné lidi? Buďte konkrétní a použijte humor

Máte pocit, že na online seznamkách vás neoslovují ti správní lidé? Možná, že nebude problém ve vás, ale ve vašem profilu, kterým se prezentujete. V tomto článku se proto dozvíte tipy, jak si vylepšit svůj seznamovací profil.

Dbejte na rozmanitost a kvalitu fotografií

Kvalitní fotografie jsou základ. Fotek by mělo být více a měly by odrážet vaši osobnost a životní styl. Nebojte se ukázat svou tvář zblízka i celkovou postavu. Vhodné jsou jak vaše selfie, tak i fotky, na kterých jste s kamarády například na nějakém výletu či večírku. Rozhodně se vyhněte fotografiím, kde jste s bývalým partnerem, a to včetně těch, kde je partner na fotce ořízlý. Nepůsobí to totiž zrovna dobrým dojmem.

Fotografie o vás prozradí mnohé
Fotografie o vás prozradí mnohé – Zdroj: Shutterstock.com

Buďte originální a vtipní

Najděte způsob, jak se na seznamce odlišit. Napište třeba vtipně svůj popis, prohlášení nebo cokoli, co ukazuje vaši jedinečnou stránku. Můžete také například napsat citáty ze svých oblíbených filmů. Díky tomu k sobě přitáhnete lidi, kteří mají podobný smysl pro humor nebo myšlení jako vy. To velmi usnadní seznamování a počátek online konverzace.

Zacilte na lidi, které chcete přitáhnout

Ujasněte si předem, jaký typ lidí hledáte. Jaké by měli mít zájmy a názory? Buďte proto na svém profilu konkrétní a místo obecných vět jako „mám ráda psy“ napište kterou rasu máte nejraději. Namísto věty, že „milujete cestování“, popište své nejoblíbenější destinace. Také fotografie vybírejte podle toho, koho chcete za své publikum. Pokud například hledáte milovníka dobrodružství, mějte na svém profilu fotografie ze svých outdoorových aktivit.

Milovníci psů si budou společně rozumět
Milovníci psů si budou společně rozumět – Zdroj: Shutterstock.com

Dbejte na pravopis

I ten nejdokonalejší profil může ztratit svůj lesk viditelnými hrubkami, které bijí do očí. Také překlepy působí na druhé tak, že seznamování berete na lehkou váhu a nepůsobí to zrovna důvěryhodně a profesionálně. Pozorně si proto projděte svůj profil nebo někoho požádejte o kontrolu pravopisu a gramatiky. I když vám to může připadat jako banalita, pro někoho to může být důvod vám nenapsat.

Profil pravidelně aktualizujte

Na fotkách starých deset let sice může vypadat lépe, nicméně se už nemusejí potkávat s realitou. Svůj profil si proto raději pravidelně aktualizujte, abyste předešli případnému zklamání vašeho nového objevu na schůzce. Vyhnete se tak nepříjemnému trapasu pro obě strany. Nezapomeňte, že váš profil by měl odrážet váš aktuální vzhled i životní styl. Aktivní pravidelně aktualizovaný profil navíc působí na druhé lidi nejdůvěryhodněji.

 

Zdroj:

https://citymagazine.si/cs/jak-prilakat-svym-profilem-na-seznamovaci-aplikaci-spravneho-osoba

Jak zaujmout na online seznamce ty správné lidi? Buďte konkrétní a použijte humor

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!