Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sh

Sexuální hrátky pro méně obdařené

Máte malý penis? Nemusíte truchlit – i tak si užijete.

V České republice dosahuje průměrná délka mužského přirození zhruba patnácti centimetrů (celosvětový průzkum ukazuje ještě nižší čísla). Už to jistě uklidní řadu mužů s podobnou výbavou, kteří si dosud mysleli, že se za své nádobíčko musejí stydět. Nemusejí.

Žádný problém
A stydět by se pochopitelně neměli ani ti, kdož průměru nedosahují, jelikož nervozitou rozhodně dojem nevylepší. Pokud tedy jste jedním z mnoha miliónů, kteří jsou na tom statisticky o něco hůře, určitě se kvůli tomu neužírejte a nemyslete si, že musíte mít nutně problém v sexuálním výkonu.

Sice platí, že velikost má své výhody, ale v tomto případě nejde ani tak o délku, jako spíše o šířku. Zároveň je pravdou, že všeho moc škodí, a kdo se domnívá, že žena oněmí blažeností při pohledu na mohutný penis, je vedle jak ta jedle. Možná zůstane ohromena, ale spíše obavou z následného spojení, jež může být v takovém případě pěkně bolestivé.

Je třeba si uvědomit, že sex není jen vlastní rozmnožovací akt, ale také předehra. Ženy milují, když se na to nejde zpříma (jistě, rychlovka je trochu něco jiného) a moment spojení i vyvrcholení se oddaluje něžnými dotyky a pomalým vzrušováním.

Muži s menším penisem by se této karty měli chopit s o to větší vervou, oč méně si věří v otázce penetrace. Je záhodno partnerku maximálně vzrušit a dovést na pokraj orgasmu i jinými prostředky než jen penisem. Potom by neměl být problém jednou z doporučovaných pozic celou záležitost „doklepat“.

Zezadu
Takzvaný „doggie style“ je pro méně vybavené muže tou zřejmě nejlepší polohou. Nastavte si partnerku tak, aby měla ruce a hlavu pohodlně na polštáři a zadek ji směřoval co možná nejvíce vzhůru. Pro dosažení té největší potěchy by pak její stehna měla být co možná nejvíce u sebe. Zážitek můžete ještě vylepšit nalehnutím na partnerku a pokusit se o opravdu intenzivní fyzický kontakt.

Jako had
Pro tuto zajímavou pozici požádejte svou dívku, aby si lehla břichem na postel, přičemž pro ještě lepší požitek jí pod něj můžete dát polštář, aby její zadeček lehce vystupoval vzhůru. V kleče se k ní přisuňte, roztáhněte její nohy jen tolik, abyste se do ní mohli dostat a oddejte se slastným chvílím. Možná pocítíte potřebu se o něco zapřít – není nic jednoduššího než se naklonit tolik, abyste dosáhli až na postel. Polohu to nijak zvlášť nenaruší.

Králičí uši
Tahle poloha vyžaduje trochu ženské akrobacie, ale nic, co by nažhavená slečna nezvládla. Uchopte její nohy, roztáhněte je a dejte do co největší blízkosti jejích uší. Pod zadeček se opět hodí polštář, který nastaví vagínu do ideálního úhlu pro malý penis. Pocit z tohoto styku je netradičně silný. Jakmile se ale rozjedete do divokého sexu, nastane nejspíše problém s udržením nohou v dané poloze. Přesto to rozhodně stojí za zkoušku!

Nohy vzhůru
Zdánlivě podobná poloha té předchozí, ovšem nohy tentokrát nepůjdou až k uším, nýbrž se je pokusíte zvednout zhruba do pravého úhlu a opět roztáhnout. Tím vytvoří jakési „véčko“ a umožní velmi hluboký styk. Pokud se potřebujete něčeho zachytit, budete muset pustit partnerčiny nohy. Pokud nemá extrémně vyvinuté břišní svaly, bude to problém. Dá se ale vyřešit jednoduše: nohy si položíte na svá ramena.

Rady vyzkoušejte a dejte vědět, jak to dopadlo. Poznámka na okraj: zmíněné polohy se rozhodně hodí i pro větší penisy!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 238