Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Vibrující zlepšovák pro orální sex

Zajímavou věcičku vyvinul jistý americký zubař. Jmenuje se Blowguard a potěší zejména muže s náklonností k orálnímu sexu. Zážitek z něj umocní vibracemi, navíc chrání penis před zuby.

magazin.cz
Nad novým vynálezem začal Dr. Joe z amerického Palm Beach přemýšlet tehdy, když za ním jedna z jeho postarších pacientek přišla se zajímavou historkou.


Při orálním sexu se mi posunuje zubní protéza, řekla mu. Vyndat si ji z úst nechtěla ani za žádnou cenu. To by se totiž před milencem provalilo, že je bezzubá.  

 

Zubař má nejspíše své pacienty opravdu rád a udělá pro ně, co jim na očích uvidí, takže pro zmiňovanou dámu vytvořil kryt ze silikonu, který protézu přidržuje. Pacientka byla nadšena, milenec nic nepoznal.

 
Vylepšení? Vibrace!

Postupem času začal dentista přemýšlet nad nějakým zlepšovákem svého nápadu. Inspiroval se u vibrátorů. „Nemohl jsem to dostat z hlavy, tohle bylo skvělé,“ popsal. A tak ke krytu přidělal vibrující masážní váleček, aby prožitek mužů byl ještě intenzivnější.

 

Vše sice vypadá jako boxerský chránič zubů, ale účel zlepšovák splňuje. Alespoň podle slov samotného lékaře, který vše doma otestoval se svou ženou.


Pod názvem Blowguard ho pak nabídl k prodeji na internetu. S přesvědčením, že to bude hit. „Proč ne? Je to unikátní, revoluční produkt,“ řekl.

 

Především postarší milovnice a milovníci produkt uvítali a píšou zubaři nadšené dopisy, ti mladší na vše hledí spíše skepticky.


„Nechci v ložnici vypadat jako něco mezi pornohvězdou a hokejistou. Vždyť by se mi partner tak akorát smál,“ trousí se názory dívek v nejrůznějších diskusních fórech. Řada z nich pak celou věc považuje jen za žertík.  

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 255