Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Condometric / foto: Shutterstock

Kondoměřič změří délku penisu

Španělský internetový obchod přišel se skutečnou kuriozitkou, která se dost možná stane hitem příštího roku. Nebo ještě letošních Vánoc.

Jmenuje se „Condometric“ a jde vlastně o jakýsi měřič penisu. Zároveň znamená konečnou pro všechny chlubily a chvástaly, kteří při poměřování svých nádobíček používají s chutí rybářskou latinu...

Jako na pravítku
V zásadě je to kondom, na kterém jsou zakresleny hodnoty jako ze školního pravítka. Takže už není žádný problém zjistit, kolik vaše chlouba vlastně měří. A nemusíte u toho ponižujícím způsobem šermovat pravítkem.

magazin.cz

Samozřejmě ale poslouží i jako klasický kondom. Ostatně, k dostání má být v několika příchutích, mezi nimiž nechybí banánová, citronová či třešňová.

Mohl měřit více
Měrnou jednotkou jsou jak centimetry, tak palce. A rovněž množství si můžete navolit – chystají se balíčky po třech, šesti a dokonce i po dvanácti.

Podle popisu by měly být tyto kondomy vyrobeny z nejlepší možné, tedy přírodní gumy. Jsou příjemné, úzké, ergonomické, lubrikované a s nominální šířkou 5,4 centimetrů. Zdá se však, že produkt bude k dostání pouze přes internet.

magazin.cz

Jednu vadu ale tyto kondomy přece jen mají. Pravítko na nich zakreslené evidentně ukazuje jen do pětadvaceti centimetrů. No, nezdá se vám to zbytečně při zdi...?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 732