Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Jak zabít první rande

Jaké jsou ty nehorší prohřešky, které nejčastěji zmaří šance na pokračování původně slibného vztahu?

Pokud chcete, aby první rance nebylo zároveň posledním, měli byste se vyvarovat následujících prohřešků. Je to zvláštní, ale i tato otázka se dostala pod oko zvídavých vědců. Jaké jsou jejich závěry? Čeho se na prvním ale raději i na těch následujících schůzkách vyvarovat, abyste měli šanci?

Zápach, špína, pozdní příchod
Pokud vám bude zapáchat z úst, jste kandidátem na okamžité vyřazení, takže si rozhodně nezapomeňte vyčistit nejen zuby, ale i jazyk.

Druhým nejhorším faux pas je špinavé oblečení, protože 93 lidí dá na vizuální první dojem a to zahrnuje i to, jak jste se ráno umyli. I stylista Cliff Bashforth souhlasí s tím, jak je důležitý vzhled. Proto radí, abyste se vždy ujistili, že máte čisté a vyžehlené oblečení, protože tímto způsobem dáváte najevo dobré způsoby a stabilní zázemí.

Dokonce i pozdní příchod na místo schůzky může zmařit vaše šance na pokračování jakéhokoli vztahu. Opozdilci se usadili na pátém místě, což vyvrací mýtus, že je mírné zpoždění žádané, nebo dokonce moderní.

Vadí i hodně vtipů
Mezi deseti největšími prohřešky se dále umístilo mluvení o svých exláskách, nenabídnutí zaplacení účtu, vyprávění příliš mnoha vtipů, kouření a iritující smích.

První rande je velká věda, ale přijít umytí a umírnit své chování, to by snad mohl zvládnout každý, dokonce i průměrný teenager.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 366