Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zázračný sprej? Prodlouží sex šestkrát

Takřka zázračný preparát – sprej, který dokáže prodloužit sex až šetkrát, byl vynalezen britskými vědci.

Přípravek se aplikuje 5 minut před započetím sexu. Poté dokáže prodloužit pohlavní styk o sekundy nebo dokonce až o čtyři minuty, což prokázaly podle The Sun testy.

Zdá se vám to málo? Uvědomte si ale, že příliš rychlé ochabnutí zkazí celé milování a předčasná ejakulace je problémem, který trápí 40 % všech mužů!

Sprej, který vynalezli vědci z Belfastu, obsahuje chemikálie, které zabrání předčasnému vyvrcholení. Je v posledním stádiu klinických testů a na trhu by se měl, pokud vše dopadne dobře, objevit za dva roky.

Delší a... lepší
Přípravek zatím vyzkoušelo 300 mužů z celé Evropy, všichni měly problémy s předčasnou ejakulací. Byli požádáni, aby látku aplikovali několik minut před aktem a jeho délku pak změřili stopkami.

U 90 % z nich zabral, prodloužil jim potěšení ze sexuálního aktu až o čtyři minuty a přitom předtím si užili rozkoše maximálně pár sekund. Většina z nich označila sprej za vynikající.

Vedoucí výzkumu, profesor Wallace Dinsmore, řekl: „Sprej zlepšuje sexuální styk a uspokojení. Zároveň ho velice dobře snášejí oba partneři, nemá žádné vedlejší účinky.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 236