Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nudný je sex pro holku, když...

S čím se ženy často při sexu setkávají, a přesto jim to nebývá ani trochu příjemné? Někteří muži mají zažité určité návyky a domnívají se, že jsou správně. Ale chyba lávky...

Je čas s takovými sexuálními prohřešky skoncovat dřív, než si o nich budou štěbetat vrabci na střeše, respektive nespokojená milenka se svými kamarádkami.

Zazdít se dá všechno už při první puse…
Začněme pěkně od začátku, krokem vedle může být už polibek. Pokud se první líbání promění v něco, co připomíná náruživé hledání žvýkačky jazykem v útrobách ústní dutiny dané slečny, zřejmě půjde o první i poslední polibek.

Čím delší, tím lepší? Přežitek…
V oblasti předehry je mužům obvykle kladeno na srdce, že nemají nikam spěchat a snažit se všemožné líbání, hlazení a laskání prodloužit na maximum. Ale čeho je moc, toho je příliš. Po moc dlouhé jednotvárné předehře v ženě vzrušení spíš opadá, než ho vzbuzuje.

Sprcha – nejlepší přítel sexu

Problémem, který se dnes naštěstí vyskytuje už minimálně, je nepříliš výrazná potřeba se před sexem osprchovat, pokud zrovna není snadno dostupná. Prohlášení, že správný chlap má smrdět, je stejně zřejmě výmysl, který šířili muži jako ideál hlavně oni sami v dřívějších dobách.

Živočišnost sice nikdy nevyjde z módy, ale plést si jí s nemytými těly je druhá věc… I když to není pravidlem, převážná část ženské populace dá přednost vůni…

Přílišná opatrnost se snadno změní v postelovou nudu

Pochopitelné je také jednání, kdy muž nechce udělat něco špatně, proto volí spíš mírnější cestu, je opatrný a ptá se, jestli to partnerku nebolí nebo jak silně si to přeje. Případně se ještě zeptá, jestli jí může sáhnout na prsa, pod kalhotky apod. To zaručeně zchladí každou vášeň…

Prostě je nejlepší to udělat a pouze sledovat reakci partnerky. Pokud by nic neřekla, ale příjemné by jí to nebylo, určitě z jejího výrazu lze poznat, že to není ta správná cesta. Ale na všechno se ptát, to opravdu raději ne, pokud není dotyčná pannou.

Jistě jste si všimli, že jsou zde popsány pouze sexuální nedostatky mužů, s nimiž mají zkušenost dámy. Výzvou pro muže je, aby napsali svou zkušenost, co dělají zase v sexu špatně ženy. Na základě jejich názorů může vzniknout shrnutí v podobě článku v opačném gardu – tedy postelové přešlapy žen. 

Ještě předtím vám ale zítra nabídneme druhý díl mužských přešlapů...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 435