Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Tohle jí o vaší ex neříkejte...

Lidé se dávají dohromady a zase rozcházejí. Čím je doba uspěchanější, tím je tento proces rychlejší. V novém partnerském vztahu se ale budete muset často vypořádávat s těmi předchozími.

Ačkoliv bude vaše přítelkyně dělat, jako když jí to nezajímá, rozhodně se bude snažit o vašich bývalých známostech vyzvědět co možná nejvíce. Obvykle tolik, než se dozví něco, co jí začne nehorázně štvát a vyvolá to v ní žárlivost. Co to tak asi může být?

Dělej to jako ona
Opravdu nejvíce současnou přítelkyni dokáže naštvat, když jí začnete poučovat, jak co má dělat, ať už to je v kuchyni nebo v posteli. A když její konání budete srovnávat s tím, jak k daným věcem přistupovala vaše bývalá přítelkyně. Jak by řekl bývalý premiér, to je cesta do pekel.

Měli jsme skvělé dovolené
I ta nejrozumnější, nejmírnější a nejméně žárlivá dívka začne tak trochu závidět, když jí začnete povídat o tom, jak jste si s bývalou přítelkyní užívali potápění a surfování na Novém Zélandu, zatímco s ní jedete jen pod stan na Máchovo jezero. Vězte, že aktuální přítelkyně si vždycky musí přinejmenším myslet, že s ní zažíváte to nejlepší v životě.

Zlomila mi srdce
Těžko říct, kdo přišel s tím nesmyslem, že ženy milují muže se zlomeným srdcem. Každopádně to není pravda. Jistě, zpočátku se každá žena snaží potěšit a nahradit ve vašem srdci tu předchozí. Když se ale budete do minulosti obracet příliš a žehrat nad tím, jak si s vámi život šeredně pohrál, nabude přítelkyně dojmu, že není tou nejdůležitější. A jistě není třeba připomínat, že každá chce být jen na prvním místě.

Mí rodiče ji milovali
Když současné přítelkyni začnete vyprávět o tom, jak tu bývalou milovali vaši rodiče, připravte se na hodně kyselé obličeje. Rodiče jsou totiž obvykle konzervativní a přítelkyně vědí, že když už si oblíbili jednu vaši známost, těžko si budou přivykat nové a přinejmenším v prvních měsících tu bude jakési dusno.

Stíhala všechno
I když se s bývalou přítelkyní rozhádáte do krve, časem na ní začnete vzpomínat a vyzdvihovat její klady. Například: „Mluvila čtyřmi jazyky a dokončovala svou druhou knihu." To tu současnou přítelkyni, která pracuje třeba jako sekretářka, staví do trochu méněcenného světla. Lepší se takového vychvalování vyvarovat..

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 386