Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zatčena kvůli řvaní při sexu

Sexem posedlá hospodyňka z Velké Británie byla zatčena za hulákání při sexu, kterým rušila sousedy.

Sedmačtyřicetileté Caroline Cartwright nyní hrozí pobyt za mřížemi poté, co si ani po četných stížnostech sousedů neodpustila doslova řvaní při sexu. Na místní policejní stanici se nakonec sešlo 25 nejrůznějších podání sousedů, kteří jednoduše nemohli spát.

 

Utiší je hrozba vězení?

Hrozba vězení, která nad hospodyňkou visí, by podle sousedů měla zabrat. Ovšem nevypadá to tak. Alespoň podle slov samotné paní Cartwright, která se britským novinářům svěřila: „Nemohu si pomoci, je pro mě nepřirozené být při sexu tichá. Nemyslím si, že jsem nějak zvlášť hlučná.“ Dodala, že se proti obvinění z nespolečenského chování odvolá.

 

Navíc manžel paní Cartwrightové má také velkou výdrž, takže „sexuální rachot“ zní v okolí i tři hodiny v kuse.

 

Sousedé si tak ještě nějaký čas klidu neužijí a ostrovní listy si budou mít ještě chvíli z čeho utahovat. A tak vesele citují rozhořčené sousedy.

 

„Dělali šílený randál, řvali jako když je na nože berou, doslova jako by hulákali bolestí. Nejela v tom jen ta ženská, řev byl oboustranný,“ prohlásila pro Daily Mail jedna ze sousedek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 445