Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Víme, čeho se ženy nejvíc bojí při sexu

Různé výzkumy se zabývají vším možným i nemožným. Teď přišel čas zapátrat po tom, co ženy nejvíce omezuje při sexu a co na svém těle nejvíc nesnášejí.

Studie sice probíhala ve na britských ostrovech, takže statistika je ušita na míru tamním ženám, ale jak známo - lidé jsou stejní, jejich strasti i radosti podobné, takže s menšími odchylkami bude výzkum sedět i českým ženám a dívkám.

Takže - jsou to špeky!
Většina britských žen se při sexu nejvíce obává, že partner odhalí jejich masité či špíčkaté bříško, a proto se ho snaží všemožně zamaskovat. Celých 61 procent žen přiznalo, že své břicho nenávidí. Jedna žena z deseti se při milostném skotačení bojí, že milenec shledá nelichotivými jejich prsa a zadek.

Za výzkumem stojí britská verze časopisu Cosmopolitan. Otázku, která část těla vás stresuje při milování nejvíce, položili 2000 ženám a mužům, co už je docela reprezentativní vzorek.

Také vyplynulo, že Britky jsou nejvíce spokojeny se svýma nohama, jen šest procent se je pokoušelo při milování dostat z partnerova výhledu. A aby toho nebylo málo, celá třetina žen odmítá některé milostné polohy, protože při nich vynikne ta část těla, kterou by si raději uřízly.

Chlapi jsou v klidu
Nijak překvapující byly závěry výzkumu ohledně mužského chování. Ti se svým vzhledem při sexu nijak netrápí. Pouze jeden z deseti by na sobě našel nějakou věc, kterou by před milováním odložil stranou.

Pouze na jedné věci se dotazovaní muži se ženami shodli – pokud si měli vybrat jednu část těla, která se jim na sobě nelíbí, většina odpověděla - břicho!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 380