Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Inteligentní ženy mají lepší sex

Krásné ženy mají takřka jistotu, že se na ně muži budou lepit. Ale je to skutečně to nejdůležitější? Třeba takové inteligentní ženy se zase o dost více pobaví v posteli!

Nebojí se to dát najevo
Ve vědecké studii vyšlo najevo, že ženy, které disponují vyšší emoční inteligencí, mají mnohem lepší sexuální život.

Pod emoční inteligencí se přitom myslí schopnost vyjádřit své vlastní pocity a přečíst je z chování ostatních.

Ženy, které své pocity skutečně prožívají, mají dvakrát větší šanci na dosažení orgasmu než ty, které takovou emoční inteligencí nevládnou a pocity se podvědomě snaží spíše upozaďovat.

Vysvětlení je poměrně jednoduché. Ženy a dívky, které se nebojí pocitů, dokáží svá sexuální přání a touhy bezproblémově vykomunikovat.

Předehra není důležitá

Také je pro ně mnohem jednodušší v posteli popustit uzdu své fantazii. Zjednodušeně řečeno, je to především o tom, zbavit se zbytečných zábran.

Na rozdíl od běžné inteligence, ta emoční se dá aspoň částečně osvojit. Není to ale vůbec nic jednoduchého, jelikož je z velké míry postavena na silně zažitých zvycích.

Další výzkum, na kterém se mimochodem podíleli také čeští vědci, ukázal, že pro celkové potěšení ženy ze sexu není předehra tak důležitá, jak se často tvrdí.

Pro dosažení orgasmu má prý jen poměrně malý význam. Mnohem důležitější je délka a kvalita vlastní soulože.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 135