Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba / foto: sxc.hu

Zařiďte si svatbu v Las Vegas

Rádi byste svou lásku potvrdili manželským svazkem, ale děsíte se tradiční české svatby s veškerým přizvaným příbuzenstvem, trapnými situacemi a jedním klišé střídajícím druhé?

Potom je tu jednoduché řešení – změnit stav v Las Vegas, proslulém městě, odkud už odjížděl nejeden pár s prstýnky na rukou, ačkoliv s tím dopředu nepočítal.

Město svateb
Svatby v Las Vegas jsou často spontánní, stále více lidí sem ale právě proto jezdí s cílem sezdat se. Zkrátka chtějí, aby to spontánně aspoň vypadalo. Je pravdou, že budete překvapeni tím, jak rychle to ve městě hříchu (jaký paradox!) jde.

Dá se říct, že služby tu už zdaleka nejsou orientovány pouze na prohrávání těžce vydělaných peněz, ale i na organizování svateb. A pokud jsou někde organizátoři opravdu efektivní, je to právě v Las Vegas.

Za pár set dolarů si objednáte pokoj, strávíte tu jednu předmanželskou noc a můžete se vydat do ulic hledat příhodné místo pro svatbu. V Las Vegas totiž platí, že se oddává úplně všude. V autě, na horské dráze, v kapli, v kasinu, v kýčovitých budovách…nic není nemožné.

Spousta rozvodů
Ačkoliv vše můžete sfouknout sami s pomocí profesionálního oddavače, který bere každých pár minut další pár, není úplně od věci si najmout zmíněného organizátora, jenž se vám postará i o všechny papíry, zajistí půjčení obleků i šatů, nějaké ty svědky... Však víte, aby se na nic nezapomnělo.

Pravda, Las Vegas občas vypadá jako samoobsluha na vdavky. Pokud byste rádi romantiku, není to asi to nejlepší místo. Nehledě na to, že manželství počatá v tomto městě nemají z nějakého důvodu příliš dlouhé průměrné trvání. V extrémních případech je to třeba jen pár dní.

Ale výhody tu jsou. Nemusíte dělat žádný velký obřad, při kterém byste se stresovali, aby vše klaplo. A přesto si svou svatbu náležitě užijete.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 55