Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sexuální mýty, které jsou pravdivé

Mezi lidmi se šíří nejrůznější povídačky spojené se sexem.

Je to samozřejmě pikantní a o to zajímavější, když jde o nějakou zvláštnost, která navíc působí pravděpodobně. V některých případech je pak hodně obtížné rozlišit, zda je to pravda nebo výmysl.

Homosexuálem podle prstů?

Je to docela běžná narážka, která se používá zejména mezi adolescenty k popichování. Jde o to, že na základě poměření ukazováčku a prsteníčku má být možné rozeznat, zda je dotyčný gay.

Pravděpodobně to zní jen notorickým důvěřivcům, ale světě div se – tahle teorie má něco do sebe, respektive je prokázána řadou vědeckých výzkumů.

Větší prsteníček podle nich znamená více testosteronu v mužském těle, což je hormon propůjčující agresivitu, průbojnost a touhu po ženách. Větší ukázováček na druhou stranu signalizuje více estrogenu, tedy ženského hormonu, díky němuž jsou dotyční zženštilí. Znamená to tedy, že kdo má výrazně větší ukazováček než prsteníček, je jasným homosexuálem?

Tak tomu není. Prokázalo se, že největší sklon k homosexualitě, a to jak v případě mužů, tak žen, mají lidé s přibližně stejnou velikostí obou prstů.

Penis ve vodním filtru
Když jste byli s přáteli v bazénu, možná jste zaslechli upozornění od některého z nich, abyste se příliš neotírali o stěnu, kde jsou takové ty filtry a odsávačky nečistot. Prý už se párkrát přihodilo, že to někomu nasálo penis.

Výmysl? Ale kdeže! Přinejmenším jeden takový případ je zdokumentován ve Spojených státech amerických, kdy byly k hotelovému bazénu přivoláni nejprve policisté, kteří museli zastavit odsávání, a potom i zdravotníci, kteří vyprošťovali mužův oteklý penis, s nímž si sání pohrávalo dobrou půlhodinu. Takže vážně: dejte si pozor!

Objednal si vlastní dceru
Tahle historka je slušnou noční můrou každého muže, který si sem tam potají objednává lehké dívky na povyražení v hodinových hotelích. Traduje se, že se občas stane, že místo očekávané rajcovní slečny dorazí vlastní dcera ve službách eskortu.

Příliš neuvěřitelné? Inu, párkrát už se to stalo. Například izraelskému byznysmenovi v roce 2002, který byl svým podnikem vyslán na lázeňský odpočinek. Samozřejmě neodolal a objednal si prostitutku. Jaké bylo jeho překvapení, když po zaťukání otevřel dveře a tam stála jeho malá holčička? Muž dostal dokonce lehký infarkt.

Pilulka na orgasmus
Prý existuje pilulka, kterou když si vezmete, tak zažijete spontánní orgasmus. Nemusíte přitom souložit ani masturbovat. Sladký mýtus? Ve skutečnosti to není tak daleko od pravdy, jak si myslíte.

Jedná se o pilulku klomipraminu, jenž byl v šedesátých letech používán proti depresím. Kromě jiného způsobuje nevolnost, nárůst váhy a řadu dalších vedlejších účinků. Ale také zcela spontánní orgasmus. Zažijete ho ale zhruba jen v pěti procentech případů aplikace.

Místo svatby prznění psa

Je to historka, kterou mohou být strašeni novomanželé. Jen si to představte: natočíte si krásný svatební ceremoniál a rozhodnete se ho přehrát hned v hotelové recepci, kde se odehrál. Jaké je ale vaše překvapení, když se místo svatebčanů uvidíte muže, který si to rozdává se psem.

Přesně tohle se stalo v roce 1994. Kamarád půjčil nadcházejícímu manželovi kameru, aby si mohl zdokumentovat svou svatbu. To se také stalo, ale když si novomanželé a hosté začali ceremoniál přehrávat, čekalo je překvapení.

Na kazetě totiž bylo domácí video muže, který kameru půjčil. Na to by ještě nebylo nic tak zvláštního. Jenže ten muž páchal sex s bulteriérem. Zjevně někdo zapomněl pořádně přemazat pásku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 232