Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Proč ne... / foto: shutterstock

Úřad práce shání polonahé moderátorky

Je krize a tak člověk musí vzít zavděk jakoukoli prací. I kdyby se měl třeba svléknout....

Na pracovním úřadě v Londýně se v dnešní době dají nelézt všemožné nabídky. Teď se například hledá "polonahá" moderátorka či "polonahý" moderátor pro pornografický televizní kanál.

V popisu práce je uvedeno, že toto zaměstnání by sice "mohlo některým osobám připadat zahanbující", ale plat je 220 liber (6 600 Kč) za směnu.

Podle listu Daily Telegraph bude úspěšný žadatel pracovat tři dny v týdnu od devíti večer do pěti do rána. Zaměstnavatel ale nebude platit příspěvky na penzijní pojištění. Webové stránky pracovní agentury Jobcentre Plus toto zaměstnání charakterizují slovy:

Dobré komunikační schopnosti
"Moderátor/moderátorka televizního kanálu pro dospělé - povinnosti zahrnují explicitní sexuální dialog, který by některým zájemcům mohl připadat zahanbující. Od úspěšného zájemce se bude vyžadovat, aby pracoval polonahý. Musí mít dobré komunikační schopnosti, protože bude v přímém přenosu odpovídat na otázky veřejnosti."

Mluvčí společnosti Revolver Models, která inzerát uveřejnila, dodává: "Na tuto práci hledáme muže nebo ženu." Na dotazy novinářů, zda úřad práce smí zveřejňovat i takovéto nabídky, odpověděla jeho mluvčí slovy: "Jobcentre Plus má ze zákona povinnost seznamovat veřejnost se všemi legálními pracovními místy."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 78