Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Bizarní sexuální tipy

Existuje obrovská škála aktivit, které můžete dělat pro zlepšení svého sexuálního prožitku a pro zlepšení vlastního aktu či jeho předehry.

My vám nabídneme ještě ty usedlejší z bizarních, které se ale každopádně dají označit za příjemné a nikterak složité.

Kousejte
Na někoho to může působit divně a zkaženě, ve skutečnosti je ale kousání jednou z nejvíce vzrušujících sexuálních technik. Samozřejmě ne takové, při kterém se spojí zuby spodního a dolního patra v jednom bodě. Vyberte si masitější část partnerova těla – může to být ruka, stehno apod., uchopte jí mezi zuby a jemně stlačte. Pár dobře načasovaných kousnutí dokonale vygraduje touhu.

Použití oleje

Použití oleje při sexu není vlastně ničím novým, je však pravdou, že se nevyužívá zdaleka tolik, jak by si vzhledem k jeho účinkům zasloužil. V případě oleje platí, že více je někdy lépe. Měl by být použit olej na rostlinné bázi s příjemnou vůní. Uvidíte, jak pěkně to s ním bude klouzat!

Střídání studené a teplé

Změny teploty stimulují a udržují nervy v napětí, což je činí citlivějšími. Pokud jsou okolní teploty stále stejné, nervy se postupně otupují a nejsou citlivé tak, jak by být mohly. Střídáním teploty tak dosáhnete mnohem větších účinků svých sexuálních hrátek. Můžete využít řadu způsobů, například horkou čokoládu, vychlazené víno nebo ledové kostky. Samozřejmě je třeba najít míru, aby teploty nedosáhly extrémů a nebyly spíše nepříjemné.

Lízat chodidla
Řada lidí nesnáší, když se jim sahá na chodidla. Nicméně dotyky jazykem mohou být jedním z nejpříjemnějších předsexuálních zážitků. Nejlepší je lízání a sání prstů, ale i dalších částí chodidla, zejména po jeho vyklenutí. Před touto procedurou je pochopitelně nutné nohy náležitě umýt!

Naplácejte jí
Tohle se hodí zejména na ženy. Je třeba zapomenout na pravidlo, že ženám se nezpůsobuje vědomě fyzická bolest. Plácnutí přes zadek při sexu vlastně ani tak nebolí, naopak je pořádně vzrušující, už je proto, že v poplácaných partiích se rozproudí krev. Navíc si budete na chvíli připadat jako v pornofilmu, což nemusí být od věci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 157