Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Letní sex na jednu noc II.

S kým je sex na jednu noc vhodný a s kým ne? Jak jdou muži na věc? A další postřehy.

Jak jdou muži na věc
Flirtování vedoucí k sexu na jednu noc má svá jasná pravidla. Hlavním mottem je diskrétnost, sotva můžete očekávat, že vám ten druhý sdělí okamžitě své úmysly. Pro muže tedy platí nenalhávat ženě, že jde jen o nevinné randění a že máte o ženu vážný zájem, pokud ji chcete jen do postele, pro ženy zase platí opatrnost.

Souhlasí-li s nezávazným sexem, pak by je nemělo udivovat, že se muž po společně strávené noci již neozývá. Ne vše bývá vysloveno nahlas, není proto špatné naučit se v takových situacích číst mezi řádky.

Něžné city raději stranou
Jestliže se jednalo skutečně o jednorázovou záležitost, zapomeňte na jakékoliv city. Může se stát, že se po sexu na jednu noc jeden ze sexuálních partnerů zamiluje. Jde ale jen o prchavé zalíbení, kterému byste neměli dávat šanci – v případě, že ten druhý nemá zájem rozvíjet další vztah, ušetříte si zklamání, pokud si vnitřně vyjasníte situaci a její mantinely. I z tohoto důvodu není nutné znát identitu osoby, ani si předávat kontakty.

Nedělejte si žádné násilí
Flirtování se slibně rozjelo, atraktivní protějšek vás svádí svými pohledy, a tak se nebráníte uvolněné atmosféře a za krátký okamžik se ocitnete tam, kam jste celou dobu směřovali.

Jakkoliv je pro vás samotná situace lákavá, jakkoliv nechcete svůj protějšek zklamat a rádi byste se pokusili o skvělý sex, který vás oba bude bavit, jakmile se vám cokoliv nebude líbit, dejte na své pocity. Při sexu na jednu noc si můžete dovolit jistou dávku sobectví a myslet na to, co se líbí vám.

Řiďte se tím, co se vám líbí
Navíc nezapomínejte na to, že při podobných jednorázových záležitostech si lidé rádi plní svá skrytá přání, která by za jiných okolností třeba neměli možnost uspokojit. Velmi snadno se tedy může stát, že od vás bude váš sexuální partner žádat sexuální praktiky a polohy, jaké vám nebudou vyhovovat. V takové případě se nepřemáhejte, ani nenuťte do něčeho, co vám není po chuti.

S kým není sex na jednu noc vhodný
Stejně tak je vhodné co nejrychleji vycouvat, svádí-li vás váš nebo nebo vaše ex, kolega nebo kolegyně, někdo z blízkých přátel nebo věčný zoufalec, o kterém velmi dobře víte, jaká je jeho situace.

Pro nezávazné flirtování a sex na jednu noc bývá vždy nejvhodnější atmosféra částečné anonymity, která ve vás později nebude vzbuzovat výčitky svědomí a nebude vám připomínat případný poklesek vaší morálky, budete-li tak jednorázový sex vnímat

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65