Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevěra / foto: shutterstock

Totální průšvih: nejpřitažlivější jsou zadaní chlapi!

Vědecký výzkum ukázal, že čím je chlap zadanější, tím po něm ženské více pasou!

Šokující zjištění přinesl americký výzkum Melissy Burkley a Jessicy Parker z Oklahomské státní univerzity v americkém městě Stillwater. Dámy totiž požádaly 184 studentů, aby se zúčastnili jejich testu o přitažlivosti. Výsledky byly překvapivé jak pro ženy, tak pro muže a jen potvrdily dohady o tom, že snubní prsten na mužově ruce je prostě sexy!

Zúčastněné měly vyplnit dotazník, jak podle nich vypadá ideální partner. Z popisu jim pak výzkumnice sestavily počítačem model a ten studentkám ukázaly. Model byl ve skutečnosti pouze jeden, lišilo se ale to, co o něm děvčatům řekly.

Váš vysněný chlap je zadaný!
Polovině sdělili, že toto je jejich vysněný romantický ideál a je volný a svolný. Druhé polovině ale řekli, že by se k nim hodil, jenže je tu malý háček! Je totiž zadaný. V první skupině chlápek na monitoru ani přes všechny svoje klady zas tak úspěšný nebyl. Líbil se 59 % dotázaných žen.

Jenže pak přišla na řadu skupina, které tvrdili, že ten týpek zadaný je. Nastal poprask, jedna respondentka za druhou se mohla zbláznit, jak moc ho chtěla. Skočilo by po něm celých 90 % zkoumaných ženštin!

Blbá zpráva pro chlapy
Jak se ukázalo, tak si ženy nejen myslí, že chlap, který je zadaný, je zodpovědný, má smysl pro rodinu a je zkrátka ideální pro budování perspektivního vztahu, ale současně se jim honí hlavou, že všichni chlapi, kteří za to stáli, jsou už dávno rozebraní.

Ukazuje se tedy, že muži, kteří jsou nezadaní, mají daleko menší šance najít si partnerku než ti, kteří už doma jednu mají.

Jak na to vyzrát?
Pokud jste tedy nezadaný muž a chcete už konečně sbalit nějakou ženskou, měli byste nejspíš začít lhát. Doba je divná a jak to tak vypadá doby, kdy byli muži lovci, je dávno a nenávratně pryč. Teď by se muži měli naopak nechat lovit. Za pokus stojí ten snubní prsten, a nebo alespoň tvrzení o přítelkyni, která netrpělivě čeká doma.

Zcela upřímně tento výzkum ale neříká nic pozitivního o ženách. Ukazuje se, že klidně rozvrátí vztah či manželství, jen aby pro sebe urvaly toho nejlepšího chlapa. A pak že jsou sobečtí jen muži!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 171