Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Červená / foto: Shutterstock

10 věcí, které o vás nemusí vědět

Myslíte, že upřímnost je nade vše a že váš milý o vás musí vědět první poslední?

Pozor na to! Mohlo by se vám to ošklivě vymstít. Existují věci, které by ho mohly odradit. A jiná tajemství, která by radši neznal. S čím se tedy nikdy nechlubit?

1. Počet mužů, se kterými jste se milovaly před ním. Nic neoslabí touhu po vás než zjištění, že je až patnáctý.

2. Podrobnosti o tom, co se děje, když máte hlavu v míse poté, co jste se přiotrávily jídlem nebo přebraly alkoholu. Některé detaily jsou zkrátka nechutné.

3. Kde jste se naučily dráždivý striptýz, který mu předvádíte v ložnici. Tajemství je někdy žádoucí.

4. Že jste šťastné, ale v duchu stále vzpomínáte na svého expřítele. Zvláště po sexuální stránce!

5. Nesvěřujte se mu, že si zesvětlujete knírek. Zrovna tak nemusí vědět, že váš holící strojek měl delší dobu dovolenou a vaše bikinová oblast připomíná zrovna teď prales. (A něco s tím rychle udělejte!)

6. Nepřiznávejte, že jste mu pročítaly emaily, smsky nebo si jen zjišťovaly, které stránky prohlížel v nedávné době. I kdybyste zjistily, že to, co si o vás myslí, není právě lichotivé! Začal by si myslet ještě horší věci!

7. Váš nejlepší sex – pokud samozřejmě nebyl s ním.

8. Že přezdívka „Křivozubka“ byla ta nejhezčí přezdívka, kterou vám spolužáci na základní škole dali. Je nutné, aby věděl, že jste byla nejošklivější holka z města?

9. Nikdy nehodnoťte jeho přátele. Rozhodně se mu nesvěřujte, že jeho kamarád z oddílu je fakt krasavec. Přidělaly byste mu zbytečné starosti a zasévaly semínka žárlivosti.

10. Nemusí vědět, že jste se jednou ve slabé chvilce objímala s jeho nejlepším přítelem. I když nepadla ani pusa ani nic jiného!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 82