Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

10 věcí, na které ženy při sexu zapomínají

Poučte se a dělejte to správně.

Pravdou je, že většími hříšníky při sexu bývají muži. Jsou sobečtí, neoholení, smradlaví, příliš rychlí, však to znáte. Proto nemá cenu to příliš rozmazávat. Zajímavější je, čím že se to vlastně proviňují, nebo lépe řečeno, na co při sexu zapomínají ženy.

1. Pořádně hlasité zdůraznění sexuálního prožitku. Chlap musí vědět, že ten jednotvárný pohyb, který už nějakou tu minutu vykonává, k něčemu vede. Tak mu to nezapomínejte hlasitě připomínat. Není nic lepšího než oznámení „už budůůůů“. Sex to skvěle podtrhne a hlasité vzdechy se od žen zkrátka čekají.

2. Zároveň ale nezapomínejte, že pokud to s decibely přeženete, uslyší vás sousedi, a to dost možná i ti vzdálenější. Jeden by nevěřil, jak moc jsou ženské steny pronikavé. A vězte, že sousedi ještě rádi nastaví uši.

3. Žádné zuby! Uvědomte si konečně, že vám není osmnáct a už byste to měly umět.

4. Nezapomeňte mu připomenout, aby se vám vystříkal na tvář. Pokud vám to až příliš připomíná porno, nastavte mu alespoň prsa. Jeho den pak bude mnohem příjemnější. To nám věřte!

5. Uvědomte si, že muži při sexu neradi připomínají lokálku, ale chtějí to rozjet jako šinkanzen. Tak je, prosím vás, nebrzděte. Zároveň je ale moc nehoňte, aby si nezačali myslet, že máte to bušení stejně rády jako oni.

6. Muži milují masáže, i když to nepřiznají. A nemusí to být jen masáže penisu. Tak se jim věnujte. Co ho třeba po sexu obrátit na břicho a namasírovat mu zadek? Zkuste to.

7. Že vždycky hned potom vyskočíte z postele a běžíte ze sebe smýt špinavé pozůstatky sexu? Nedělejte to. Zůstaňte s ním v posteli a užívejte si dohru.

8. Muži mají také bradavky a občas pěkně citlivé. Nezapomeňte se jim čas od času věnovat.

9. Předpokládejte, že partnerův řitní otvor se cítí opuštěný. Někteří muži by za prst v zadku při orgasmu dali kdovíco, jen se stydí o to požádat. Tak nechte prstík, ať si najde místo – a uvidíte, co se stane.

10. Zkuste to jinde než v ložnici. Ženy často zapomínají na to, že se dá souložit všude možně a v posteli je to po čase nejnudnější.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 288