Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Souložil v kostele, zaplatí přes 200 tisíc!

Za soulož během mše uložil soud policistovi mastnou pokutu!

Zamilovaný pár, který se na silvestra minulého roku oddával sexu v božím stánku během ranní mše, má zaplatit pokutu. Přistižený policista musí zaplatit 8400 euro, jeho přítelkyně 900 euro. Tak zní verdikt okresního soudu v německém Neuburgu.

Jak Korzo informovalo počátkem letošního ledna, šestadvacetiletý muž zákona a jeho dvaadvacetiletá přítelkyně vyvolali posledního dne odcházejícího roku 2009 ve městečku Rennertshoffenu pořádný skandál. Byli totiž přistiženi na chrámovém kůru poblíž varhan uprostřed milostných hrátek.

Zatímco věřící obraceli při růžencové bohoslužbě svou mysl k nebesům, páreček na lásku boží nemyslel. Mladíka a dívku podstatně víc zajímala láska tělesná - a tak se pustili do vášnivé soulože.

Pokuta nebo kriminál

Pachatelům, obviněným z rušení náboženských úkonů, hrozily až tři roky kriminálu! Policista byl navíc obviněn i z nedovoleného ozbrojování. Ze služebny si totiž odnesl domů zabavenou poplašnou pistoli.

Soudce Ruprecht Herbst vyhověl podle informací serveru nachrichten.de návrhu státního zastupitelství. Dívce vyměřil pokutu ve výši 900 euro, policista má podle rozsudku zaplatit dokonce 8400 euro!

Oba nyní mají dva týdny na to, aby se proti verdiktu neuburgského soudu odvolali. Nadřízený dotyčného policisty Helmut Walter už oznámil, že provinilec musí počítat s "disciplinárními důsledky svého nepřijatelného počínání". Ty ovšem mohou přijít až poté, co rozsudek nabude právní moci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62