Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oholeno / foto: sxc.hu

5 mužů, které musíte mít!

Více než 70% žen má mezi muži přátele. Zde je pět typů mužů, které rozhodně musíte poznat.

Okouzlující člověk
Skvělý na flirtování a jako ten, kdo vás nikdy neopomene vyzvednout. Nikdy nezapomene říct, jak vám to sluší, hravě bagatelizuje vaše problémy. Pokaždé zvedne vaše sebevědomí. Nikdy tu ale nebude pro jen pro vás. Užijte se ho, když bude moci, nebo když se necítíte nejlépe.

Pan absolutně upřímný
Každý chce, aby mu všichni všechno říkali na rovinu, ale když se to stane, jsou nešťastní. S tímto mužem se musíte obrnit sebevědomím. Nikdy nevíte, kdy uslyšíte nepříjemnou pravdu. Na druhou stranu vám jeho upřímnost nabídne otevřený pohled do mužské mysli.

Šprt
Každá občas potřebuje pomoci s počítačem. Tito kluci vám budou vždy okamžitě připraveni pomoci, stačí být kamarádka. Většinou se necítí ve společnosti lidí dobře, dalo by se říct, že jsou v tomto směru mírně retardovaní. Ale jejich technické schopnosti jim umožňují být v kontaktu s celým světem. Můžou vám hodně rozšířit obzory.

Čistě platonická láska

Tito muži jsou skvělými kámoši. Pokud mezi vámi není nějaké skryté tření, s těmito muži můžete navázat opravdové přátelství, třeba i na celý život. Je dobré mít ho uložené na rychlé volbě v telefonu. Nikdo vám v ošklivé životní krizi nepomůže lépe.

Dobrodruh

Nikdy na něj nezapomenete, ani kdybyste ho znala jen měsíc. Nikdy se s ním nebudete nudit. Tihle muži vás vytáhnou z vaší pohodlné existence a vrhnou vás do světa nejistoty a zábavy. Nikdy vám ale nebude patřit. Těmhle typům celý vesmír nestačí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 87