Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Takhle si zajistíte úspěšné první rande

První rande bývají krásná, nikoliv však jednoduchá.

Vypravit se ze dveří na první rande s někým novým vyžaduje slušnou dávku odvahy. Někdo si dokonce dodává kuráž alkoholem, což ale nemusí dopadnout dobře.

Naopak následující rady jsou skutečně účinné. Jedná se o tři typy signálů, kterým mohou dát dívky najevo svou náklonnost a naopak tři typy signálů od mužů.

Nejprve ty holčičí.

Neseďte proti němu
Asi existuje důvod k tomu, proč v romantických filmech sedávají dvojice na rande vedle sebe a vzájemně se krmí třeba zmrzlinou. Na rande totiž není dobré sedat si proti sobě. Pakliže za ním přicházíte do restaurace, sedněte si buď rovnou vedle něj. A pokud taková možnost není, sedněte si tak, abyste tvořili alespoň pravý úhel. Pakliže se posadíte přímo proti němu, zaděláváte si na problémy – tato pozice totiž mimoděk vyvolává stres a konfliktní situace.

Dejte ruce tak, aby je viděl
Ukažte, že jste sebevědomou ženou a neschovávejte ruce někam pod stůl. Nevypadá to dobře. Naopak se je nebojte položit na stůl tak, aby je viděl. Pomůžete tak i partnerovi, který se bude cítit jistější, když vy se budete cítit jistá. Uvolněné ruce mohou konverzaci nečekaně pomoct.

Smějte se doopravdy
Není nic horšího než falešný úsměv. Lidé se k němu přitom uchylují velmi jednoduše a často. Naopak smát se upřímně v tak trochu napjaté atmosféře není snadné. Rozhodně se o to ale pokuste. Rozdíl mezi skutečným a falešným úsměvem je ten, že ve skutečném hrají svou roli oči – také ony se smějí.

Teď si přečteme signály, které vysílá muž

Dotýká se vás
Obecně řečeno, když muž cítí zájem, má tendence se vás dotýkat. Dobrý začátek má rande tehdy, když se vás v prvních patnácti minutách muž dotkne zhruba pětkrát. Při setkání vás obejme, při procházení dveřmi se dotkne vašich zad, dotkne se vaší ruky, když se zeptá, co chcete pít, dotkne se vaší nohy, když vám začne vyprávět o svém dni. Při nějaké vhodné příležitosti vás pohladí. To je celkem pět bodů. Hned na začátku, takže když nic nepokazíte, je vyhráno.

Je trochu nervózní
Co se může zdát být nepříjemné, je ve skutečnosti dobrým znamením. Když je muž trochu (ale ne nějak přehnaně) nervózní, znamená to, že mu o něco jde, že něco investoval a že pro něj nejde jen o další z dlouhé řady schůzek. Lehká nervozita je zkrátka při prvním rande vhodná. Ostatně, asi nechcete nějakého namachrovance, který si chce jen připsat další zářez.

Dívá se na vaše rty
S postupujícím večerem se možná stále častěji bude stávat, že ho nachytáte, jak si prohlíží vaše rty. To je velmi dobré znamení! Když se muž dívá na vaše rty, je to sexuální signál – znamená, že vás chce políbit. Tím si můžete být takřka stoprocentně jisté.

Nakonec dodejme, že se jedná o pouhé signály, které vám mají na prvním rande pomoct. Zkuste se ale opřít především o vlastní intuici. Ženy ji mají tradičně dobrou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36