Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Twitter

Paris chce učit děti a léčit zvířátka. Z basy?

Kolík jí je? Pět?

Paris Hiltonová by ráda byla učitelkou ve školce a veterinářkou. V tom jí zatím brání její sláva a podnikatelské aktivity v oblasti módy a ženské krásy.

Devětadvacetiletá dědička hotelového impéria, která zazářila ve své vlastní reality show, vytvořila několik vůní a navrhuje kabelky a šperky, teď přiznává, že má jiné ambice. Jsou prý více "při zemi" a Paris je chce realizovat mimo světla reflektorů.

"Už jsem v podstatě dělala všechno, ale kdybych nebyla tam, kde jsem dnes, strašně ráda bych byla učitelkou ve školce, protože miluju děti," uvádí portál Absolute Now z rozhovoru s Hiltonovou.

Paris, na to se musí studovat!
Blondýnka, která nedávno adoptovala pejska Mugsyho z útulku, by údajně chtěla také pracovat se zvířaty. "Chtěla bych být i veterinářkou, protože miluju zvířátka. To by se mi splnil sen," dodala.

Nicméně dříve než bude moci následovat svou novou kariéru, Paris pokračuje ve svých počincích v oblasti módy a kosmetiky.

"Právě jsem měla super schůzku ohledně své nové řady laků na nehty a řasenek. Vypadá to nádherně! Zamilujete si to!" píše současně na sociální síti Twitter.

A vo kokain, Paris?
S těmito bohulibými plány ostře koresponduje zpráva z minulého týdne, že byla Paris zatčená za držení kokainu. Po dvoudenním pobytu za mřížemi je sice zase doma, ale případ bude mít patrně dohru.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13