Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dogging hromadná i individuální soulož pod širákem

Britové propadli netradiční vášni. Koníčkem "doggerů" je sex na veřejnosti.

Britové milují parky. Rádi se tu procházejí, piknikují, relaxují. Ovšem stále více mužů i žen za kanálem La Manche právě v parcích s potěšením provozuje veřejně sex.

A to na základě nahodilých internetových seznámení!

Co je dogging?
Angličtina má pro sex na veřejnosti slangový výraz "dogging" a jeho vyznavači jsou označování pojmem "dogger". Obyvatelé anglické obce Puttenham v hrabství Surrey jsou na tato slova už doslova alergičtí. Bez nadsázky chystají rebelii.

Proč? Jak uvádí portál spiegel.de, Puttenham byl ještě donedávna klidnou oázou milionářů hodinu cesty autem z Londýna.

Dnes je v tomto "ráji na zemi" všechno jinak. Na louce jen kousek za puttenhamskou školou totiž ke cvrlikajícím ptáčkům a pobíhajícím králíkům nově přibyla i spousta mužů i žen, kteří tu už od pozdního odpoledne až do tmavé noci vášnivě holdují "doggingu"!

A nejde jen o sex muže s ženou

Často jsou tu k vidění i homosexuální dvojice a ani skupinový sex není výjimkou. Přihlížející publikum je pro "doggery" výslovně žádoucí. Milovat se před zraky kolemjdoucích, teprve to je ten správný požitek.

Útočí na ostrovní mravy i na internetu
Webové stránky zaměřené na "dogging" tvrdí, že jde o speciální britskou volnočasovou aktivitu, dnes již rozšířenou po celém království.

Zájemci se o sex na veřejnosti domlouvají prostřednictvím počítačů i mobilů - nejoblíbenějšími místy, kde je provozován, jsou parkoviště a pak příroda.

"Dogging je tak britský jako teplé pivo," říká jedna postava v pikantní filmové komedii, která se pod názvem Dogging - A Love Story od začátku letošního roku promítá v britských kinech.

Královně po okny
Na internetu kolují seznamy tisíců míst vhodných pro "dogging". Jedním z nejpozoruhodnějších je zámecký park ve Windsdoru.

Profesor Richard Byrne z prestižní Harper Adams University už v roce 2004 publikoval závěry odborné studie, v níž uvedl, že šest z deseti parků ve Spojeném království je pravidelně využíváno k sexu na veřejnosti.

A za šest roků, které od té doby uplynuly, se počet jeho vyznavačů i vyznavaček bezpochyby zvýšil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9