Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Když rozvod, tak rozvod! Ty nejbizarnější důvody

Zpočátku se měli rádi. Pak se vzali a slibovali si lásku až za hrob. Teď se rozvádí. Proč?

Byla chladná jako rampouch
Když se tchajwanský učitel Chen rozhodl oženit, bylo mu 38 let. Jeho nevěstou byla o devět let mladší učitelka Lin. Pár se seznámil přes seznamku. Ovšem to, co následovalo po sňatku, nikdo nečekal.

„Lin se mnou zkrátka odmítla spát. Naše svatební noc proběhla tak, že moje žena byla oblečená do pyžama a zachumlaná v pokrývce až po uši. Když jsem se k ní chtěl dostat, odpálkovala mě. Druhý den se odstěhovala zpátky k mamince,“ stěžoval si nešťastný ženich u tchajwanského soudu.

Nevěsta se však vykrucovala, že se svým mužem nechtěla spát, protože byla po náročném dni unavená a navíc se cítila nemocná. Jeden den - to se omluvit dá, ale celý rok?

Lin za své frigidní chování těžce zaplatila. Nejenom že se z ní stala „rozvedená paní“, ale musela svému bývalému choti vyplatit 300 000 tchajwanských dolarů, které ženich „vyplázl“ za novomanželské hnízdečko lásky. Ale to není vše! Její rodina musela vrátit poplatek, který ženitbychtivý Chen za Lin zaplatil.

Měl sex s milenkou a dostal „padáka“!
Ani na stará kolena si neodpustili! Třiaosmdesátiletá žena se rozhodla opustit svého jednaosmdesátiletého muže po 60 letech společného soužití. Důvod? O třicet let mladší milenka, se kterou si stařík zašpásoval.

Aférka by možná zůstala v tajnosti, nebýt ovšem neopatrnosti milenců, kteří si v času vášně zapomněli spustit žaluzie. Když se celá záležitost provalila, dostal stařík od manželky „padáka“. Ale nějak zvlášť nestrádal, jen se přesunul o pár domů dál, kde bydlela jeho mladší vyvolená.

magazin.cz

Douklízel se k rozvodu
V srpnu 2009 se jedna Němka rozhodla k radikálnímu kroku - že po patnácti letech manželství opustí svého muže. Nemohla už vydržet, jak je její choť puntičkářský a všechno leští, pucuje a srovnává.

„Nechápu to - chlap, který utírá prach, myje podlahu, zametá, leští, přestavuje nábytek... To je strašné! Můj manžel nebyl schopen dělat něco jiného, než věčně uklízet. Když jsem se s ním bavila o potřebné rekonstrukci bytu, začal se durdit, že řemeslníci náš domov zašpiní... To už jsem nemohla snést a řekla si konec!“

magazin.cz

Dopustil se hříchu: Krmil psy!
Rumunští manželé Eliza a Mircea Barbu spolu byli 50 let. Před několika lety si otevřeli malý penzion a žili si celkem spokojeně. Ovšem jen do té doby, kdy se sedmdesátiletý Mircea rozhodl, že bude krmit potulné psy, kterých jsou v Rumunsku tisíce.

Zpočátku měl jen dva, časem se ale jejich počet vyšplhal na dvacet. „Zprvu jim dával zbytky od jídla. Jenže jakmile bylo psů více, zbytky nestačily, začal je krmit naším jídlem!“ vypráví paní Barbu.

Její muž byl pro psí smečku tak důležitý, že za ním chodila až domů. Žena to nesnesla a vyplnila žádost o rozvod.

magazin.cz

Přišel o penis i o ženu
Rus Grigorij Toporov je vášnivec. Během regulérního sexu s jeho právoplatnou manželkou však došlo k malé „havárii“ - jeho penis se „zlomil“. Lékaři muži slíbili speciální protézu.

Když Rus tuto novinu zvěstoval doma, dostalo se mu chladné reakce. Jeho žena mu vmetla do tváře, že jeho výkony v ložnici byly stejně „nic moc“ a že od něj odchází.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9