Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Jak poznáte jaký je? Podle hrnku!

Pokud budete chtít rychle odhalit, jaký ve skutečnosti je kluk vašich snů, zjistěte si, z čeho pije čaj nebo kávu. Podle odborníků na lidské duše tady doslova platí: Ukaž mi jeho šálek… A já ti řeknu, jaký je!

Papírový pohárek – spěchající
Jeden hlt a rychle pryč. Nemá nikdy čas vychutnat si kafe. Spěchající muž žije od termínu k termínu a na schůzce se objevuje s fleky od jídla na košili. Neruší ho to, vše má rád jaksi nekomplikované. Proto potřebuje soběstačnou ženu, která při jeho šibeničních termínech zbytečně nereptá, a ještě s lehkostí zvládne pár dnů bez něho.

magazin.cz

Velký šálek na kafe s mlékem – požitkář
Nejlepší na práci jsou pauzy – to ví nepříliš pilný požitkář. Nejraději v klidu klábosí, zatímco lžičkou odstraňuje pěnu z kávy. Co je na něm skvělé? Je vynikající posluchač a empatický romantik. Má spousty kamarádek, a tak bývají jeho partnerky často žárlivé.

Hrnek s heslem – tlučhuba, kecal
Vlastník tohoto hrnečku má na skladě vždycky nějaký ten výrok. Potom musejí spolužáci ve škole nebo kolegové v práci vydržet, že samozvaný žvanil hledá především diskuzi. Ve vztahu udává notu, je však velkorysý a srdečný. Kdo má rád komplimenty, tento typ muže si zamiluje.

Malý šálek na espresso – disciplinovaný
Kofein v co největším množství, říká si muž disciplinovaný. Kafe nepije ani málo ani moc. Stejným způsobem odstraňuje i hromady učení nebo dokumentů na svém stole. Je spolehlivým a dobráckým partnerem...

magazin.cz

Omlácený hrnek – šmudla
Ruce si utírá do kalhot a razí heslo, že hrnek od čaje se myje zase jen čajem. Na svém hrnku si ale zakládá, a dokud se v něm čaj nebo kafe udrží, nevyhodí ho. Takový muž je konzervativní, ale se srdcem na pravém místě. Bude velkorysý a rozhodně nebude požadovat, abyste byla dokonalá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14