Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Pusinkománie

Jaro je za rohem… pomalu se probouzejí rostlinky i stromy, ptáci přilétají z jižních krajin… co z toho plyne? Že je načase, abychom se probudili i my!

Zima, potvora, z nás udělala lenochy. A březen – za kamna vlezem, jo? Klidně, šup za kamna, ale ne abyste za nimi byli sami! To byste tomu dali! Zapomeňte na lenost, na zimu, stulte se do teplíčka a nejlíp do náruče někoho, kdo je vám blízký. A abyste se tam jen tak nepovalovali, zopakujte si abecedu láskyplného líbání.

Z malinkých polibků po celém obličeji přejděte na rty, ze rtů na krk, z krku na ušní lalůčky… neflákat, neodbývat to! Aha, nejspíš jste přišli na to, že už to neumíte, že láskyplnost z vašeho vztahu vymizela. Tak nějak, nenápadně, mrška… Když už se vám – teď mluvím o stálé dvojici – podaří potkat se v poloze ležmo, tak jde většinou o to, aby to bylo odbyté. Aby došlo na pár prostocviků, v lepším případě na nějaký ten orgasmus, a je to. Ale zaplavit pusinkami a polibky tvář milovaného člověk, na to tak nějak nezbývá čas. A přitom je to něco tak krásného!

magazin.cz

Co kdybyste si zahráli hru; kolik takových polibků se asi tak na obličej vaší lásky může vejít? Kolikrát ji dokážete políbit? Desetkrát je málo, dvacetkrát trochu víc, padesátkrát… hmmm, to už by byl výkon. A nezapomeňte na čelo, nos, krk… a i ty ouška se počítají… Možná že jste v trochu jiné situaci a teprve člověka sobě blízkého hledáte.

Pro jednou buďte nějakou dobu zdrženliví a zkuste na úvod, co všechno se dá dělat s vašimi rty. Je to hodně citlivé místečko a stejně tak, jako vnímá, rozkoš může dávat. Takže jste tedy za těmi „kamny“ a je tady jedna pusa, druhá, třetí… Vydržte! To budete koukat, jak se vám u dvacáté začne vařit krev!

S člověkem milovaným na to skočte, s tím, koho teprve poznáváte, si dejte ještě chvíli na čas. Ale jestli jeho polibky byly sladké, pak jste, jak to tak vypadá, nakročili tím správným směrem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14