Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Žena při přednášce dosáhla orgasmu motorovou pilou

Šlo o kurz lidské sexuality. Po vlastní přednášce se pár dobrovolníků nabídl, že probírané téma názorně předvede.

Přibližně stovka amerických studentů přihlížela, jak muž pomocí speciálně upravené motorové pily se zvláštním nástavcem přivedl svou přítelkyni k orgasmu.

Tuto názornou demonstraci různorodosti lidské sexuality předvedli Jim Marcus a Faith Krollová poté, co profesor psychologie John Bailey probíral se studenty téma bondáže, fetišismu a výměn partnerů. Přítomnost na tomto vystoupení byla dobrovolná a studenti byli předem upozorněni na to, co bude následovat.

magazin.cz

Faith se svlékla a vstoupila na pódium v přední části přednáškové místnosti spolu s přítelem Jimem, který s sebou měl již zmíněný nástroj.

„Zdálo se nám, že kurz lidské sexuality je pravé místo, kde bychom se mohli pustit do některých omylů, které jsme viděli na videu promítaném přednášejícím. Naše vystoupení nemělo být nijak lechtivé: chtěli jsme lidi poučit,“ řekl Jim reportérům listu Chicago Tribune. „Líbilo se mi to. Jsem exhibicionistka,“ dodala Faith.

Prezident univerzity Morton Shapiro již vydal prohlášení, v němž jasně vyjádřil, že je „znepokojen“. Profesor Bailey se podle Shapira dopustil „neuváženosti“, když nechal sadomasochistické vystoupení proběhnout. Prezident univerzity také slíbil, že se celá věc bude dále vyšetřovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4