Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Sekt, lanýže a láska

Lanýže začínají být velmi nedostatkovým artiklem a jsou pěkně drahé!

Nevím, proč jsem si vždycky myslela, že jsou to nějací plži nebo mži nebo hlavonožci. A ony jsou to houby! Které se nedají pěstovat a navíc jsou tak zalezlé v zemi, že se k jejich sběru používají speciálně vycvičení psi nebo ještě lépe prasata…

Zajímavý úvod k sexu, že? To jsem totiž potkala jednoho pána, dá se říct, že velmi dobře finančně situovaného, který odmítl pozřít u mužů tak oblíbenou viagru. Prý nesnáší chemii. A místo toho začal zkoumat možnosti přírodních afrodisiak. A protože rád vaří, začal celerem. Obaleným. Ta věc byla rozplizlá, chutnala nijak a kromě toho, že mi nafoukla břicho, jiné účinky na moje útroby (a otvory) neměla. Raději jsem mu to neříkala a vymluvila se na čočku k obědu.

magazin.cz

Myslím, že to pochopil, protože příště na to šel přes jinou kuchyni než českou. Kdesi se zřejmě dočetl, že mnohé koření prokrvuje pohlavní orgány a vybudí chuť na sex. Takže – raději nevzpomínat! Jeho orientální jídlo oplývalo vším: vanilkou, hřebíčkem, mátou, zázvorem… a nechyběly ani feferonky. Tu noc jsem nemohla spát a sex? Na ten jsme tak nějak zapomněli. Pak na to konečně přišel a o příštím společném večeru se vytasil s jahodami a láhví sektu značky Moät & Chabdin. Tuším, že láhev s vinětou Cuvée Dom Perignon stojí deset tisíc korun, což pro mne bylo dostatečným afrodisiakem, protože, jak známo, peníze vzrušují… Nakonec jsme tedy došli za mého přičinění k cíli i bez viagry… a příště prý budou lanýže.

Přemýšlím o tom, kolik tabletek viagry by si ten pán mohl nakoupit místo drahých „přírodních“ afrodisiak… Napsalo se toho o nich už spoustu, je to takové vděčné téma mnoha časopisů, a přitom je málokdo bere doopravdy vážně. Kromě mne. Protože lanýže, kaviár, sekt a jiné dobroty v řádu tisíců vám jen tak někdo nenabídne!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1