Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Zaměstnání: Testovač věrnosti

Holky, tak na tohohle fešáka bacha! Angličan Jack Knowles je totiž profesionální svůdce, který se nechává najímat žárlivými (nebo podezíravými) muži, aby otestoval věrnost jejich milovaných „poloviček“.

magazin.cz
Zkouší, co ženy vydrží

Jo, je to fešák, to se ví. Nejedna žena proto radostí poskočí, když jí tento mladíček projeví sympatie. Ovšem to netuší, že jde o placenou hru, která má odhalit, jak moc je svolná k nevěře. Jack Knowles se totiž živí jako placený svůdce zadaných dívek či paniček, které se pokouší dostat na zcestí... K tomuto zaměstnání prý přišel náhodou. Kdysi mu prý jeden chlapík v birminghamském klubu nabídl 100 liber, když se pokusí sbalit jeho ženu. Dáma sice svodům odolala, nicméně Jack si řekl, že taková příjemná práce, jako je „testování věrnosti“ zadaných dam, docela pěkně sype…

 

Plat: 6 000 000 Kč za dva roky

A tak se rozhodl, že do toho půjde. Na internet dal inzerát, kde nabízel své služby a ejhle, pochybovačných mužů, kteří chtěli vědět, na čem se svými ženami jsou, bylo docela dost. Obchod se skvěle rozjel. Po nějaké době se však sám Knowles rozhodl, že svou internetovou stránku zruší a bude brát kšefty jen „na doporučení“ od svých klientů. Během dvou let mu žárliví muži za jeho služby zaplatili 200 000 liber (tedy 6 000 000 korun).

 

Osvědčená „balicí technika“

Teď už Jack pracuje jen dvě noci týdně a služby nabízí za 1000 liber (cca 30 000 Kč) za jednu noc plus případné výdaje za cestovné. Po letech praxe ve svádění má svůj grif, jak ženy upoutat: „Nejdříve ženu pozoruji, s jakými lidmi se pohybuje. Pokud s ní flirtuji a ona mě chce políbit, beru roha. Jdu za jejím partnerem, abych mu řekl, že jeho holka mu není věrná,“ říká Knowles, jehož „pracovním prostředím“ bývají podniky a kluby, kam se ženy bez partnera chodí bavit.

 

Násilí je tabu

Některé požadavky od klientů jsou hodně zvláštní. Nedávno jeden obchodník Jacka požádal, aby sbalil jeho ženu a odešel s ní do hotelového pokoje. Zatímco by se spolu miliskovali, ve dveřích by se zjevil podvedený manžel a udělal by pěkný vyrvál... Jenže Jack Knowles si moc dobře uvědomuje riziko, k němuž by mohlo dojít při partnerských výměnách názorů, a proto si své zakázky pečlivě vybírá a vyhýbá se násilnostem. To je důvod, proč některé zájemce odmítá.

 

Zklamání na „vlastní kůži“

Přestože se spousta lidí může dívat na tento zdroj obživy jako na nemorální věc, Jack Knowles to tak nebere. Sám tvrdí, že spousta žen je svým partnerům nevěrná a on vlastně se svými klienty sympatizuje. A není divu – i v jeho případě se totiž potvrdilo podezření, že mu je holka nevěrná. Nachytal ji, jak na sociální síti píše zamilované vzkazy cizímu chlapíkovi. A pak ženám věřte!

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5