Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Nápoje lásky

Pomoc při sníženém sexuálním apetitu můžete hledat v lékárnách v podobě nejrůznějších podpůrných prostředků. Co ale třeba vyzkoušet afrodiziaka, která najdeme v přírodě?

Skřípe vám to v posteli? Nemáte už na sex chuť tak jako dřív? Příčiny tohoto problému mohou být různé: stres, nedostatek času a spoustu dalšího. Zapomeňte na prášky a umíchejte si nápoj lásky!

Možná vás to překvapí, ale zvýšit chuť na sex dokáže i šálek čaje. Jak je to možné? V čajových lístcích bychom totiž našli aromatické látky, které právě mohou až zázračně působit na naše libido. I výrazná chuť kvalitního čaje udělá s naším sexuálním apetitem divy. Při konzumaci čajových nápojů se uvolníme a odstraníme tak stres, který často vede k problémům v sexuálním životě. Dobré čaje také navozují pocit spokojenosti a podpoří touhu po zábavě. Na tváři se nám tak hned objeví smích. Po vypití čaje začneme také chtít poznávat více lidí opačného pohlaví ve svém okolí, a to hlavně po jejich fyzické stránce. Je dokázáno, že pravidelní konzumenti kvalitních čajů prožívají sex intenzivněji a více je tato činnost těší. Také nepovažují sex jen za spojení fyzické, ale i duševní a při aktu tak projevují i své emoce, což rozhodně není na škodu. Čaj tak jako afrodiziakum uvítají především páry v dlouhodobém vztahu, kde dochází k utlumení lásky i sexu.

magazin.cz

 

Kávu pijeme hlavně proto, abychom měli dostatek energie a lépe se tak soustředili na práci. Víte ale, že tento horký nápoj je také velmi účinným afrodiziakem? Káva, jak známo, povzbuzuje naší aktivitu a to platí i v oblasti sexu. Často tak po ranní kávičce ještě v peřinách následují postelové hrátky. Látky obsažené v kávě oproti těm v čaji nepůsobí na naší psychiku, a tak mohou jít během sexu všechny city stranou. Možná vás ani nikdy nenapadlo přemýšlet o postranních úmyslech osoby, která vás pozvala na rande do útulné kavárny. Třeba dotyčný člověk dobře věděl o účincích kávy na vaše sexuální chutě.

Alkohol je známý tím, že dokáže během chvíle přivodit chuť na sex. V alkoholovém opojení proto často zažijeme i sex na jednu noc a probuzení ráno, když už jsme střízliví, pak není kolikrát zrovna příjemné. Pokud to ale s alkoholem nepřeháníme, víme koho si pustíme k tělu a můžeme s ním zažít opravdu skvělý sex, na který jen tak nezapomeneme.

magazin.cz

 

Víno je považováno za afrodiziakum už celá staletí. Poprvé ho kvůli těmto účinkům začali pít staří Sumerové ve starověku. Pravděpodobně od nich se o vínu dozvěděli více i Řekové a brzy se u nich stalo nejpoužívanějším afrodiziakem. Vinní hrozny se staly symbolem plodnosti a v mytologii je najdeme ve spojitosti s láskou a erotikou. Jako afrodiziakum lze víno využít i dnes. V tomto nápoji je alkohol obsažen v ideálním množství tak, aby nás dokázal zbavit stresu a povzbudit chuť na sex. Proto také nesmí sklenka kvalitního vína chybět při romantické večeři při svíčkách nebo při koupelích ve dvou. Všichni víme, co po takovýchto romantických chvilkách bude  následovat…

Pokud vás neděsí množství alkoholu, který je obsažen v absinthu, vyzkoušejte ho pro povzbuzení chuti na sex. Absinthu stačí opravdu málo k tomu, abyste oživili své erotické hrátky. Pokud nemáte rádi hořkou chuť tohoto likéru, nařeďte ho třeba vodou a podle chuti přidejte cukr. Absinth obsahuje látku zvanou tujon, který povzbuzuje představivost, samozřejmě i v oblasti sexuálních aktivit. Vysoké množství alkoholu ve vás zase probudí vášeň. Rázem tak zmizí všechny zábrany a stud. Člověk si pak sex více užije a muži se často diví, že se v jejich partnerce skrývá sexuální dračice.

magazin.cz

 

Nápoj, připravený z kakaových bobů známe dnes pod názvem horká čokoláda. Podobným způsobem si ji připravovali i Aztékové nebo Mayové. Ti také objevili její účinky, pro které je čokoláda známá i dnes. Pití čokoládového nápoje totiž od pradávna probouzí vášeň. Staré mýty dokonce popisují situaci, kdy sám panovník Aztéků jménem Montezuny II. vypil za den až padesát šálků čokolády a díky tomu mohl být dobrým milencem pro každou ženu ve svém harému. Čokoládový nápoj se používal jako afrodiziakum i ve středověku. V tomto období ho dokonce kvůli těmto účinkům na sexuální libido na několik let zakázala přísná katolická církev. Celý zázrak čokolády spočívá v uvolnění hormonu štěstí – endorfinu. Další látky zase odstraňují depresi. Když se tyto dvě vlastnosti čokolády spojí, výsledkem je zvýšení sexuálního apetitu i požitku ze samotného aktu.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!