Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Ženské erotogenní zóny, na které muži zapomínají

Pánové, přemýšleli jste už někdy nad tím, proč nemá vaše partnerka chuť na sex nebo proč si milování neužívá tak jako vy?

Možná, že zkrátka zapomínáte na některé části ženského těla, které jsou velice citlivé a už pouhý dotek vzbudí ve vaší partnerce chuť na postelové hrátky. Stejně jako muži nemají rádi pořád stejný sex, i ženy zkusí rády něco nového. Někteří muži by si tak měli uvědomit, že ženy nemají jenom ňadra a zadeček. Při předehře se zaměřte i na jiné části ženina těla. Jistě se to vaší partnerce bude líbit.

Možná si to ani neuvědomujete, ale téměř každá žena je velmi citlivá v oblasti podbřišku. Pokud chcete ve své partnerce probudit chuť na sex, něžně se jí dotýkejte od pupíku směrem dolů. Každou ženu také jistě vzruší, když jí oblast podbřišku pokryjete polibky. Na škodu určitě nebude pořídit si masážní olejíček, který najde své využití během předehry. Vaše doteky pak bude žena cítit ještě intenzivněji.

magazin.cz

 

Muži nejčastěji zapomínají na podkolenní jamky své partnerky. Přitom ale právě podkolenní jamky patří k velmi citlivým erotogenním zónám. Pánové však musí nejdříve zjistit, co je jejich partnerce příjemné. Některé ženy jsou totiž v oblasti podkolenních jamek tak citlivé, že je dotyky na kolenou lechtají. Pokud však muži zjistí, jak se své partnerky dotýkat, mohou se těšit na skvělý sex. Mnoho žen vzrušuje, když muž dotýká jejich celých kolenou. Tak toho, pánové, využijte.

Muži by neměli zapomínat na další a velmi důležitou erotogenní zónu žen, a to na rty. Žena jistě dostane chuť na milování při líbání. Pánové, neodbývejte však svou partnerku letmými polibky. Jedna pusa také hned ženu nevzruší. Co ženy milují? Něžné a dlouhotrvající polibky. Zároveň mají rády měnící se sílu a intenzitu polibků. Podle odborných studií některé ženy vzrušuje, když jim jejich partner po rtech jemně a něžně přejíždí prsty. Vyzkoušejte to také!

magazin.cz

 

Muži se při předehře většinou věnují jiným částem ženina těla než je hlava. Nezapomněli jste pánové na to, že v pokožce hlavy se nachází celá řada citlivých nervových zakončení. Taková masáž hlavy je nejen pro ženy velmi příjemnou procedurou. Proto také vaše přítelkyně tak ráda chodí ke kadeřnici. Ta svým klientkám totiž při mytí vlasů pokožku hlavy promasíruje. Během masáže hlavy se žena uvolní, ale také se jí okamžitě začne prokrvovat celé tělo. Z mozku se zároveň uvolní serotonin a dopamin, které jsou známy jako hormony lásky. Podle odborníků je masáž hlavy skvělou formou sexuální předehry. Prožitky ze samotného pohlavního styku pak budou intenzivnější.

Když už budete u té masáže, nezapomeňte se věnovat také chodidlům své partnerky. Zvláště večer, po náročném a dlouhém dni, bude žena ráda, když jí chodidla namasírujete. Uvolnění a relaxace jsou pro spoustu žen před milováním důležité. Na chodidlech každého člověka navíc najdeme několik bodů, které můžeme masáží stimulovat. Každý z tzv. reflexních bodů ovlivňuje jiný orgán nebo naše psychické rozpoložení. Pokud bude tedy muž ženě masírovat chodidla, určitě narazí na body, které v těle probudí touhu a vášeň.

magazin.cz

 

Při předehře by muži neměli zapomínat na ženin krk. Žena má konkrétně erotogenní zóny po celé dílce krku, potom také pod bradou a za uchem. Po šíji můžete ženu něžně hladit, více si však vaše partnerka užije vaše polibky na zmíněná místa. Chcete svou ženu opravdu potěšit a zároveň v ní probudit chuť na sex? Ženy milují, když k nim přistoupíte zezadu a něžně ji líbáte po celém krku až k uchu. Poté už bude jistě následovat noc plná vášně!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1