Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Show Production

Odsouzen, že poslal penis mobilem!

Jednadvacetiletý mladík z Německa byl odsouzen za to, že poslal fotku svého penisu na mobil ženy, kterou neznal. Bohužel.

“Všichni jsme měli co dělat, abychom se při přelíčení nesmáli,” podotkl po skončení soudní pře Christian Kropp, předsedající soudce, který případ nestydatého mladíka dostal na stůl. Pravda, takovými případy se to u soudů nehemží.

Když dostala žena fotografii s obscénním obsahem na mobil, natolik ji to pobouřilo, že okamžitě běžela na policii nahlásit číslo telefonu, z něhož fotka s obnaženými genitáliemi přišla.

Policisté poté našli důkazy, že podobný kousek mladík pravděpodobně neprovedl poprvé a svůj chlupatý pozdrav poslal i několika dalším neznámým ženám. Ty ale nejednaly tak rázně jako poslední oslovená.

Muž nebyl na policii ani před soudem schopen vysvětlit důvody svého prapodivné záliby, nicméně svého chování podle svých slov litoval. Rozesílání jeho mužské chlouby neznámým ženám bylo označeno jako distribuce pornografie a byla mu uložena pokuta ve výši čtyř tisíc korun.

Co byste dělali, kdyby vám někdo poslal foto penisu nebo jiné hanbaté části těla?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 140