Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Stylová sluchátka jako módní doplněk

Také patříte mezi nadšence, kteří bez iPodu nebo mp3 přehrávače nedají ani ránu? V takovém případě pro vás máme několik tipů na stylový poslech v podobě designových sluchátek, která si zamilujete na první pohled i poslech.

Originální design proniká do všech sfér a pozadu nezůstávají ani výrobci značkových a vysoce kvalitních sluchátek. Sluchátka poutají nejen svým designem, ale především také profesionálním zvukem. Ať už posloucháte hudbu cestou do práce, při běhu či venčení psa, vždy při tom můžete vypadat skvěle. Vybírat lze ze široké škály barev i velikostí. Velká sluchátka vám zajistí kvalitní poslech a jsou absolutním hitem. Pokud ale máte raději věci, které nezaberou příliš místa v kabelce nebo kapse, tak sáhněte po klasických peckách do uší. Jsou skladné a ocení je všichni, kteří nechtějí na první pohled působit příliš nápadně. Vhodně zvolená sluchátka navíc zastupují i skvělý doplněk.

 

Sluchátka Beats Studio

Sluchátka Beats jsou skvělý funkční módní doplněk, který díky originálnímu designu poznáte na první pohled. Originální Beats by Dr. Dre nabízejí čistý a silný zvuk s mohutnými basy a aktivním potlačením okolního hluku. Komfortní polštářky perfektně sedí na uších a neunaví vás ani při delším nošení.

Cena v síti Euronics: 4490 Kč

magazin.cz

 

Sluchátka Philips SHE3900GD

Klasické minimalistické pecky do uší ve zlatém provedení. Špičková sluchátka do uší nabízí skvělé basy, efektivní reproduktory poskytují silný zvuk. Sluchátka jsou pohodlná a přitom elegantní. Oválné trubicové vložky se dodávají ve třech velikostech pro optimální uchycení. Pokovované kryty mají elegantní a moderní design.

Cena v síti Euronics: 399 Kč

magazin.cz

 

Sluchátka Philips SHL5505GB/00

Luxusní sluchátka vás uhranou svých neotřelých a ojedinělým designem v hnědomodrém provedení s náušníky z koženého materiálu. Vysoce výkonné 40mm neodymové reproduktory reprodukují široký frekvenční rozsah se zvýrazněnými vynikajícími zvukovými detaily. Vychutnejte si ve své oblíbené hudbě každičký detail počínaje rozšířenými basovými notami přes hřejivé střední tóny po křišťálově čisté výšky. Sluchátka jsou vybavena vestavěným mikrofonem, abyste mohli snadno přecházet z poslechu hudby na příjem hovorů. Zůstat ve spojení s hudbou a zároveň s přáteli je tak úplná hračka.

Cena v síti Euronics: 1710 Kč

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!