Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa / foto: Korzo

Sámer má rád sex v průzračné vodě

Zpěvák Sámer Issa nesnáší zimu a nemůže se dočkat jara. Proč? Těší se snad charismatický idol řady dívek na milostné hrátky na rozkvetlých loukách?

Prý ne, přesvědčuje Sámer. "Sex je nejlepší v posteli, je to nejpohodlnější a taky nejčistší," upřesnil Sámer svůj postoj a doplnil, že báječné je i milování v průzračné vodě.

 

"Nic bližšího vám už ale neprozradím. Jako každý mladý člověk mám sex moc rád, ale přece jen jde o velmi intimní osobní záležitost a nechci o těchto věcech veřejně mluvit," konstatoval dokonce s lehkým uzarděním.

Skončil s vodkou
Dalším překvapením, které by nikdo nečekal, je, že Sámer už omezil pití své oblíbené vodky a je momentálně singl. Veškerý svůj čas věnuje budování kariéry.

 

"Mám spousty kamarádek, ale opravdu jsem bez přítelkyně. Mám moc práce, není čas. Každý den jsem na nějaké akci a do toho natáčím novou desku a s ruským producentem se chystám opět na vystoupení do Ruska," prozradil. "To by nestihl nikdo!"

 
A co říká tomu, že mu vítězství v českém kole Eurosongu vyfoukla Tereza Kerndlová pomocí objednaných esemesek? "Mě Tereza nezajímá a je mi to úplně jedno," tvrdí mladý zpěvák. "Já jsem představil ve svém vystoupení všechno, co jsem uměl, a myslím, že jsem to zvládl. Tereza pro mě rozhodně není konkurencí…"

Posloucháte Sámera Issu?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 230